Home-entertainmentsystemen

Waarom moet je je systeem updaten?

Met de afstandsbediening van het systeem bedien je het systeem en daarop aangesloten apparatuur zoals je tv, kabel-/satellietdecoder en Blu-ray-speler. Door regelmatig een update te installeren, blijft de afstandsbediening geschikt voor apparaten die nieuwer zijn dan je systeem. Bekijk de updatedetails voor meer informatie.

Verder moet je je systeem mogelijk updaten voor SoundTouch®.

Minimale systeemvereisten

Voor Windows-gebruikers:

• Processor van 300 MHz (1 GHz voor Vista), 32- of 64-bits
  • 128 MB RAM (Windows XP); 512 MB RAM (Vista Home Basic); 1 GB (andere versies van Vista)
  • Internetverbinding
  • 125 MB beschikbare schijfruimte
  • USB 1.1- of 2.0-poort

Voor Mac-gebruikers:

• OS v10.5 en v10.6
  • Intel-processor
  • 512 MB RAM (10.5), 1 GB (10.6)
  • Internetverbinding
  • 125 MB beschikbare schijfruimte
  • USB 2.0-poort

Uit te voeren stappen

Vóór het downloaden

Opmerking: Als je je systeem gaat updaten voor SoundTouch® en stap 1 en 2 hebt uitgevoerd in Unify, klik je op Continue to system updates (Verder naar systeemupdates).

Stap 1:
Steek de meegeleverde usb-stick in de aansluiting op de console van het systeem (zie afbeelding). Druk vervolgens op de knop Setup op de console, selecteer "Update" (Updaten) en volg de instructies op het scherm.
De usb-stick wordt aangesloten op een Lifestyle system

Stap 2:
Sluit de usb-stick vervolgens aan op een usb-poort op de computer voordat de toepassing wordt uitgevoerd (zie afbeelding). Verwijder de usb-stick niet uit de aansluiting terwijl de updatetoepassing wordt uitgevoerd. Als je dit toch doet, wordt de upgrade geannuleerd.

Begin met het downloaden van de software-update

Voor Windows:

• Klik in het downloadvenster op Run (Uitvoeren) of Save (Opslaan).
  • Als je Run (Uitvoeren) kiest, volg je de instructies op het scherm om de update uit te voeren.
  • Als je Save (Opslaan) kiest, selecteer je de locatie waar je het bestand (Bose_System_Updater.exe) wilt opslaan. Start de toepassing vanaf je vaste schijf en volg de aanwijzingen om de update uit te voeren

Voor Mac:

• Wacht totdat het bestand is gedownload. Het bestand verschijnt op het bureaublad als een pictogram van een harde schijf
  • Als het goed is, wordt er een venster geopend. Sleep het updater-bestand naar het bureaublad, zoals aangegeven. (Als er geen venster wordt geopend, dubbelklik je op het pictogram.)
  • Start de updatetoepassing vanaf je bureaublad en volg de aanwijzingen om de update uit te voeren.

Problemen oplossen

Gebruik de volgende informatie om het probleem te verhelpen.

• Controleer of je internetverbinding naar behoren werkt
  • Zorg ervoor dat je systeem systeeminformatie naar de usb-stick heeft geschreven
  • Zorg ervoor dat je systeem aangesloten en ingeschakeld is
  • Als je een Lifestyle® system gaat updaten, moet je televisie ingeschakeld zijn en zijn ingesteld op de ingang voor je Lifestyle® system
  • Druk op de knop Setup op de console van het systeem
  • Selecteer met de afstandsbediening van je systeem Update (Updaten) in het schermmenu
  • Steek de usb-stick in de usb-poort aan de voorzijde van de console en volg de instructies op het scherm
  • Wacht tot het systeem meldt dat je de usb-stick kunt verwijderen
  • Verwijder de usb-stick uit je systeem en steek hem in een beschikbare usb-poort op je computer
  • De systeeminformatie die op de usb-stick is opgeslagen wordt gelezen en vervolgens wordt er gecontroleerd of er updates beschikbaar zijn voor je systeem
  • Als er updates beschikbaar zijn, worden deze naar de usb-stick geschreven
  • Als de usb-stick niet op je computer is aangesloten of niet kan worden gedetecteerd, wordt het updateproces niet voltooid

Tip: Sluit de usb-stick rechtstreeks op een vrije usb-poort op je computer aan.
Als je de usb-stick aansluit op een usb-hub, is de stick moeilijker te detecteren
Als je de usb-stick rechtstreekse op een vrije usb-poort op je computer aansluit, wordt de stick gemakkelijker gedetecteerd

Help-menu
Het Help-menu is gedurende het hele updateproces beschikbaar. Via het Help-menu heb je toegang tot:

• Licentieovereenkomst: Lees de licentieovereenkomst
  • Systeeminformatie: Informatie over de huidige versie van je systeem, evenals informatie over je computer en besturingssysteem

Als het probleem aanhoudt, neem je contact op met de klantenservice van Bose.

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van de updatetoepassing voor home-entertainmentsystemen van Bose?

Met deze toepassing kun je software eenvoudig en snel rechtstreeks van Bose naar je computer en het systeem downloaden.

Waarom moet ik de software updaten?

De home-entertainmentsystemen van Bose zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor gebruik met nieuwe audio- en videocomponenten op de markt. Bij een software-update worden nieuwe functies en codes voor de afstandsbediening toegevoegd, zodat je systeem hoogstwaarschijnlijk met deze nieuwe apparaten kan worden gecombineerd.

Werkt deze update bij alle Lifestyle®- en VideoWave® systems?

Nee. De update werkt bij alle VideoWave® entertainment systems en de Lifestyle® V35, V25, T20, T10, 135 en 235 systems en bij elk ander Lifestyle® system met een usb-poort.

Kan deze update worden uitgevoerd op zowel pc's als Macs?

Ja, als aan de minimale vereisten voor het besturingssysteem wordt voldaan: Op pc's moet Windows XP of hoger zijn geïnstalleerd. Macs moeten OS 10 of hoger draaien.

Heeft deze update gevolgen voor mijn computer?

Alleen tijdelijk. Op het moment dat de toepassing wordt uitgevoerd, worden er op de computer tijdelijke werkbestanden gemaakt en gebruikt. Zodra de toepassing klaar is en wordt afgesloten, worden niet alleen alle tijdelijke werkbestanden maar ook de toepassing zelf verwijderd.

Wat doe ik als ik de door Bose geleverde usb-stick verlies?

Je kunt elke usb-stick met een capaciteit van meer dan 1 GB gebruiken om je systeem te updaten. Volg gewoon de aanwijzingen in de downloadtoepassing.

Hoe lang duurt het updaten?

Je kunt elke usb-stick met een capaciteit van meer dan 1 GB gebruiken om je systeem te updaten. Volg gewoon de aanwijzingen in de downloadtoepassing.

Is mijn Lifestyle® system compatibel met 3D-videobronnen voor betere prestaties bij games en films?

Ja. Nadat je de software-update hebt gedownload is het Lifestyle® system volledig compatibel met 3D-videobronnen. Sluit gewoon een 3D-tv en een voor 3D geschikte Blu-ray Disc™-speler, gameconsole of soortgelijk apparaat aan op je Lifestyle® system. Je kunt nu van 3D-films, -uitzendingen of -games genieten. Raadpleeg voor meer informatie over de 3D-mogelijkheden van het systeem de meegeleverde gebruikershandleiding.

Opmerking: De software-update voor de Bose®-bedieningsconsole zorgt er niet voor dat VideoWave® entertainment systems 3D-video kunnen weergeven.