Mijn hoofdtelefoon kan niet aan mijn apparaat met NFC-functie worden gekoppeld

Als je problemen ondervindt bij het koppelen van je hoofdtelefoon aan je Bluetooth-apparaat met NFC (Near Field Communication), kun je de volgende oplossingen proberen:

Controleer of je Bluetooth-apparaat NFC ondersteunt. Kijk in de documentatie van je apparaat om te controleren of je apparaat NFC ondersteunt

Ontgrendel je apparaat en zet de Bluetooth- en NFC-functies aan. Dit kun je meestal doen in het menu Instellingen van het apparaat

Tik met het NFC-aanraakpunt op je Bluetooth-apparaat tegen de achterkant van de in-line afstandsbediening. Mogelijk wordt je gevraagd de koppeling te accepteren

Let op: misschien moet je de in-line afstandsbediening naar verschillende plekken op het apparaat bewegen om het NFC-aanraakpunt te vinden. Dit bevindt zich mogelijk niet precies in het midden van het apparaat.