Knoppen en touchbediening op de hoofdtelefoon

De hoofdtelefoon heeft zowel touchbediening als fysieke knoppen. Gebruik touchbediening door op het touchoppervlak van de hoofdtelefoon te tikken of te vegen. Met aanraakbediening kun je audio afspelen of pauzeren, voor- of achteruit skippen, het volume wijzigen en eenvoudige belfuncties uitvoeren. Knoppen hebben standaardfuncties, zoals niveaus voor noise cancelling en de spraakassistent, maar je kunt de functies ook aanpassen in de Bose Music-app.

Touchbediening

Het touchoppervlak zit aan de voorkant van de rechteroorschelp.

Bediening van media en volumeregeling

Afspelen/pauzeren: dubbeltik om audio af te spelen of te pauzeren

Rechteroorschelp met gedeelte voor dubbeltikken om audio af te spelen of te pauzeren

Volgend nummer: veeg vooruit om naar het volgende nummer te gaan

Rechteroorschelp met gedeelte voor vegen om naar het volgende nummer te gaan

Vorig nummer: veeg achteruit om naar het vorige nummer te gaan

Rechteroorschelp met gedeelte voor achteruitvegen

Het volume wijzigen: veeg omhoog/omlaag om het volume harder/zachter te zetten

Rechteroorschelp met gedeelte voor omhoog of omlaag vegen om het volume aan te passen

Oproepen

Een oproep beantwoorden/beëindigen: dubbeltik om een oproep te beantwoorden of te beëindigen

Rechteroorschelp met gedeelte voor dubbeltikken om een oproep te beantwoorden of beëindigen

Een inkomende oproep weigeren: tik en houd 1 seconde vast

Rechteroorschelp met gedeelte voor tikken en vasthouden om een inkomende oproep te weigeren

Een gesprek dempen: tijdens een telefoongesprek druk je de spraakassistentknop kort in om de microfoon te dempen

Rechteroorschelp met de spraakassistentknop. Druk kort op de knop om een gesprek te dempen.

Snelfunctie aanpassen

Je kunt kiezen welke van de volgende twee functies door de hoofdtelefoon wordt uitgevoerd als je het aanraakoppervlak aangetikt houdt:

• Het accuniveau melden (standaard)
  • Het activeringswoord voor de Google Assistent, Amazon Alexa of Xiaowei in- of uitschakelen
    (De beschikbaarheid van spraakassistenten kan per regio verschillen.)

Gebruik de Bose Music-app om de aanraakbediening aan te passen. Deze optie vind je in het instellingenmenu. Zodra de instelling is aangepast, wordt de gekozen functie uitgevoerd door het aanraakoppervlak aangetikt te houden.

Rechteroorschelp met gedeelte voor tikken en vasthouden voor de gewenste functie

Bediening met knoppen

Er zitten meerdere knoppen op de hoofdtelefoon:

Aan/uit-/Bluetooth-knop

Rechteroorschelp met aan/uit-/Bluetooth-knop

Spraakassistentknop

Rechteroorschelp met spraakassistentknop

Noise control-knop

Linkeroorschelp met de noise control-knop

Aan/uit-/Bluetooth-knop

• Druk kort om de hoofdtelefoon in of uit te schakelen
  • Houd ingedrukt om een Bluetooth-apparaat te koppelen. Je hoort ‘Gereed om een ander apparaat te verbinden’ en het Bluetooth-lampje pulseert langzaam blauw

Spraakassistentknop

• Je kunt de hoofdtelefoon instellen voor snelle en eenvoudige toegang tot de Google Assistent, Amazon Alexa, Xiaowei of de spraakbedieningsopties op je mobiele apparaat. (De beschikbaarheid van spraakassistenten kan per regio verschillen.)
  • Druk wanneer je Amazon Alexa gebruikt kort op de knop. Zeg na de toon wat je wilt. Ga voor meer informatie over Alexa naar Amazon Alexa gebruiken
  • Houd wanneer je de Google Assistent gebruikt de knop ingedrukt en zeg wat je wilt. Druk kort op de knop om je meldingen te horen. Meer info over het gebruik van de Google Assistent vind je bij De Google Assistent gebruiken

Noise control-knop

• Druk kort op de knop om te horen welk noise cancelling-niveau is ingesteld
  • Herhaal dit totdat je het gewenste niveau hoort
  • Houd de knop 1 seconde ingedrukt om de conversatiemodus in te schakelen. Bekijk voor meer informatie De conversatiemodus gebruiken

Gebruik de Bose Music-app om de standaardniveaus voor noise cancelling aan te passen. Bekijk voor meer informatie Het noise cancelling-niveau instellen.