De hartslagmeter installeren – Strava (iOS)

Volg deze stappen om de hartslagmeter in Strava voor iOS te installeren:

Zorg dat de SoundSport Pulse headphones zijn ingeschakeld en verbonden met je iPhone. Ter controle zie je een klein verticaal accupictogram naast het Bluetooth-pictogram in de statusbalk boven in het scherm

Je kunt ook naar de Bluetooth-pagina in het instellingenmenu van je telefoon gaan om te bevestigen dat Bose SoundSport Pulse onder ‘Mijn apparaten’ staat met daarnaast het woord 'Verbonden'.

Plaats de SoundSport Pulse headphones in je oren. De hartslagsensor bevindt zich in het linkeroortje, dus zorg dat dit stevig op zijn plek zit

Open de Strava-app

Meld je aan bij de app of maak een account aan

Tik op "Record" (Opnemen) in het middenonder in het scherm

Tik op het pictogram 'External sensors' (Externe sensoren) linksonder in het scherm

Tik naast 'Bluetooth Sensors' (Bluetooth-sensoren) om 'On' (Aan) in te schakelen. Onder 'Heart Rate' (Hartslag) staat nu 'Searching...' (Zoeken). De app en de hartslagmeter van de SoundSport Pulse worden automatisch met elkaar verboden. Onder 'Heart Rate' (Hartslag) verschijnt 'Connected XX bpm' (Verbonden XX slagen per minuut). Het kan een paar seconden duren voor de hartslag wordt geladen. Dat is normaal

Tik op "Done" (Klaar) om terug te gaan naar het work-outscherm. Je zult zien dat het pictogram 'External Sensors' (Externe sensoren) nu is veranderd in een hartslagpictogram