Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Je kunt de stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen door wifi en Bluetooth® uit te schakelen. Door wifi uit te schakelen voorkom je dat het systeem verbinding maakt met je netwerk. Ook kan het systeem niet met de SoundTouch®-app worden bediend tot het weer wordt ingeschakeld.

Wifi en Bluetooth uitschakelen: Houd de bedieningsknop aan de achterzijde van het apparaat ingedrukt tot het wifilampje dimt en het Bluetooth-lampje uit gaat. De unit gaat op stand-by.

Als je draadloze netwerkfunctionaliteit zoals Bluetooth weer wilt inschakelen, houd je de bedieningsknop ingedrukt tot het wifilampje aan gaat.