Stand-bystand (laag stroomverbruik) inschakelen

Dit product maakt geen gebruik van netwerkstand-bystand voor een Bluetooth-verbinding en kan niet worden geconfigureerd voor een netwerk via wifi of ethernet.

De stand-bystand (laag stroomverbruik) kan niet worden ingeschakeld tijdens een laadcyclus. Als je de speaker uitschakelt met de aan/uit-knop, gaat de speaker binnen enkele minuten op stand-by.