Je speaker bedienen met een andere afstandsbediening

Van toepassing op:

Je kunt je speaker bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of met een andere afstandsbediening.

Als je tv HDMI-CEC ondersteunt, kun je die op je Bose-speaker aansluiten met een HDMI-kabel. Via HDMI-CEC kun je het volume van je speaker regelen en instellen dat die automatisch aan- of uitgaat met je tv. Zo kun je de afstandsbediening waarmee je al vertrouwd bent ook gebruiken voor je Bose-speaker

Tip: Als je de speaker niet kunt bedienen, controleer je of CEC en ARC zijn ingeschakeld in het tv-menu. Afhankelijk van het tv-menu kan CEC een andere naam hebben.

Als je tv geen HDMI heeft of HDMI-CEC niet ondersteunt, kun je een programmeerbare IR-afstandsbediening van een ander merk gebruiken