Verbinding maken met een wifi-netwerk - Alternatieve configuratie

Je kunt deze methode gebruiken om je systeem te installeren door eerst verbinding te maken met het ingebouwde wifi-netwerk en vervolgens met je wifi-thuisnetwerk.

Houd de knoppen AUX- en Play/Pause (Afspelen/pauzeren) aan de bovenkant van de speaker 5 seconden ingedrukt totdat de lichtbalk aan de voorkant van de speaker eerst oranje pulseert en dan oranje brandt

Ga op je mobiele apparaat naar de wifi-instellingen en maak verbinding met het netwerk van je Bose-product, dat standaard wordt aangegeven met de productnaam (bijvoorbeeld Bose Home Speaker-netwerk)

Open een webbrowser, typ 192.0.2.1 in de adresbalk en tik op 'ga naar/enter' om de pagina met wifi-instellingen van je product te openen

Selecteer je wifi-netwerk uit de vervolgkeuzelijst en voer het wachtwoord ervan in. (Opmerking: Als je je netwerk niet ziet, selecteer dan 'Wifi handmatig invoeren' (Manually Enter Wi-Fi) en voer naam, beveiligingstype en wachtwoord van je netwerk in)

Klik op Submit (Verzenden) en wacht terwijl je product verbinding maakt met het geselecteerde netwerk

Als de verbinding is gelegd, maak je met je computer of mobiele apparaat opnieuw verbinding met je normale netwerk

Open de Bose Music-app en voeg je product toe aan je account. (Opmerking: Als je het product niet ziet, tik je op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek en daarna op de + om een product toe te voegen)