Met een wifi-netwerk verbinden na het wijzigen van het wachtwoord

Van toepassing op:

meer...

Gebruik deze informatie als je netwerkwachtwoord is gewijzigd of als je het systeem met een ander netwerk wilt verbinden.

Open de SoundTouch-app

Selecteer het menupictogram (≡) in de linkerbovenhoek
Opmerking: Als op desktops en tablets het menupictogram (≡) niet zichtbaar is, is het uitvouwmenu wellicht al open

Selecteer ‘Instellingen’

Selecteer ‘Speaker toevoegen of opnieuw verbinden’

Volg de instructies in de app om de verbinding te voltooien

Als je problemen ondervindt bij het verbinden, raadpleeg je Kan geen verbinding maken met het wifi-netwerk.