Een apparaat aansluiten via de aux-aansluiting

Je kunt je luidspreker gebruiken met elk apparaat dat is voorzien van een hoofdtelefoon of audio-uitgang. Je hebt een stereo-audiokabel nodig, met een stekker van 3,5 mm (1/8 inch) aan een uiteinde om aan te sluiten op de aux-ingang van de luidspreker. Dit type kabel is verkrijgbaar bij alle elektronicawinkels.

Je gebruikt de aux-aansluiting als volgt:

Steek het snoer van het audioapparaat in de aux-aansluiting achter op de luidspreker.

Schakel de luidspreker in en druk op AUX

Aux

Zet het volume van het verbonden apparaat bijna op maximaal en stel het volume vervolgens in met de volumeknoppen van de speaker

Als een aangesloten apparaat 30 minuten lang geen audio afspeelt, schakelt de luidspreker automatisch uit om de accu te sparen.

Over het SERVICE-aansluitpunt

Het SERVICE-aansluitpunt aan de achterkant van de luidspreker is uitsluitend bestemd voor software-updates. Het speelt geen audio van verbonden apparaten af en laadt het systeem ook niet op. Dit kan niet worden gebruikt om een audioapparaat te verbinden.