GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER EN GRATIS RETOURNEREN

De lijst met gekoppelde apparaten van de luidspreker wissen

  • Houd op de luidspreker de Bluetooth®-knop tien seconden ingedrukt totdat je hoort dat de lijst met Bluetooth-apparaten is gewist.
  • Verwijder de luidspreker uit het Bluetooth-menu op je mobiele apparaat. Alle gekoppelde mobiele apparaten worden gewist en de luidspreker kan opnieuw worden gekoppeld.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback