GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER EN GRATIS RETOURNEREN

De koppelingslijst van de hoofdtelefoon wissen

Schuif de aan/uit-schakelaar naar het Bluetooth®-symbool en houd de knop 10 seconden vast totdat je ‘Bluetooth-apparaatlijst gewist’ hoort.

Verwijder de Bose QuietComfort headphones uit de Bluetooth-lijst op je apparaat. Alle Bluetooth-apparaten worden gewist en de hoofdtelefoon is klaar om een nieuw apparaat te koppelen

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback