Het oplaaddoosje laadt niet op

Van toepassing op:

Als het oplaaddoosje niet oplaadt, kun je het volgende proberen:

Sluit de usb-kabel aan op een andere voedingsbron, zoals een andere wandadapter of een andere usb-aansluiting op de computer

Controleer de accustatuslampjes op het oplaaddoosje. Tijdens het opladen knippert het acculampje dat het laatst is gaan branden wit. Wanneer het oplaaddoosje volledig is opgeladen, branden alle accustatuslampjes continu wit

Als het oplaaddoosje is blootgesteld aan hoge of lage temperaturen, laat je het doosje op kamertemperatuur komen en probeer je het opnieuw op te laden

Reset het oplaaddoosje door een paperclip in de achterzijde van het doosje te steken totdat je een klik voelt