Koppelen Bluetooth-apparaat lukt niet

• Zet de Bluetooth®-functie op je apparaat aan en weer uit
  • Verwijder je Bose QuietControl headphones uit de Bluetooth-lijst op je apparaat en koppel ze opnieuw
  • Schakel je apparaat uit en weer in of start het opnieuw op
  • Plaats je apparaat dichter bij de hoofdtelefoon en buiten het bereik van storende factoren of obstakels
  • Probeer een ander apparaat te koppelen
  • Wis de koppelingslijst van de hoofdtelefoon:

De hoofdtelefoon uitschakelen

Houd de aan/uit-/Bluetooth-knop 10 seconden ingedrukt totdat je 'Bluetooth-apparaatlijst gewist' hoort

Verwijder je Bose QuietControl headphones uit de Bluetooth-lijst op je apparaat en koppel ze opnieuw