Bluetooth®-audioapparaat koppelen niet mogelijk

Als het niet lukt een Bluetooth-apparaat te koppelen om via je product af te spelen, doe je het volgende:

Controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld. Dit doe je meestal via Bluetooth in het instellingenmenu van het apparaat

Als het apparaat om een wachtwoord vraagt voor verbinding, controleer je of het ingevoerde wachtwoord juist is. Als je nooit een wachtwoord hebt ingesteld, voer je 0000 in (vier nullen).

Plaats het apparaat dichter bij de luidspreker. Het Bluetooth-bereik is ongeveer 9 m. Het bereik is kleiner als er storende elementen zijn, zoals muren of meerdere Bluetooth-apparaten in dezelfde ruimte

Als er al twee Bluetooth-apparaten zijn gekoppeld aan de speaker, schakel je Bluetooth uit op een van de apparaten of leg je het buiten bereik van de speaker. De speaker onthoudt de laatste 8 gekoppelde apparaten, maar kan slechts 2 apparaten tegelijk koppelen.

Ga naar de Bluetooth -instellingen op je apparaat, selecteer de Bose-speaker en kies of je de speaker wilt "vergeten" (forget) of "verwijderen" (remove). Houd daarna de  Bluetooth -knop op de speaker kort ingedrukt totdat de lichtbalk aan de voorkant van het systeem blauw pulseert. Koppel dan het apparaat opnieuw

Reset het apparaat dat je probeert te koppelen. Dit doe je gewoonlijk door het apparaat opnieuw op te starten of de accu en/of het netsnoer één minuut te verwijderen.

Wis het geheugen met gekoppelde apparaten van de Bose-speaker door de the Bluetooth -knop ongeveer 10 seconden in te drukken, totdat je een toon hoort. Houd dan de Bluetooth-knop op de speaker kort ingedrukt totdat de lichtbalk aan de voorkant van het systeem blauw pulseert. Koppel dan het apparaat opnieuw

Stel de speaker opnieuw in door de voedingskabel 30 seconden los te koppelen

Probeer een ander apparaat te koppelen. Als het andere apparaat werkt, is er mogelijk een probleem met het eerste apparaat.