Een apparaat aansluiten op de aux-ingang

Je kunt verschillende apparaten op je SoundLink Color speaker aansluiten, zelfs als het apparaat geen Bluetooth heeft. Deze apparaten kun je aansluiten op de 3,5mm-lijningang aan de zijkant van de luidspreker.

Opmerking: Afhankelijk van de verbindingsmethode voor het apparaat dat je wilt verbinden, heb je een 3,5mm-stereoaudiokabel of een rood-witte RCA-naar-3,5 mm-stereokabel nodig.

Sluit de stereo-ingangskabel aan op het apparaat.

Dit is bij de meeste draagbare apparaten de hoofdtelefoonaansluiting. Op andere apparaten (zoals tv's of cd-wisselaars) zoek je een paar rode en witte aansluitingen met de naam "Line Out" of "Audio Out."

Sluit het andere eind van de kabel aan op de lijningang aan de zijkant van je SoundLink speaker.

Druk op de  lijningangsknop van de luidspreker.

Op het aangesloten apparaat stel je het volume in op 90%. Gebruik de volumeregeling van de SoundLink speaker om het volumeniveau aan te passen.

Als een apparaat verbonden is maar geen audio afspeelt, schakelt de luidspreker zichzelf na 30 minuten uit

Opmerking: de usb-aansluiting van de luidspreker is voor opladen en updates. Je kunt audio afspelen via de usb-aansluiting.