WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

BOSE INTRODUCEERT WIRELESS QC NOISE CANCELLING HEADPHONES EN WIRELESS SPORT HEADPHONES

Nieuwe QuietComfort® 35 en QuietControl™ 30 met baanbrekende noise cancellation

Nieuwe SoundSport® en SoundSport Pulse voor nog betere workouts

5 juni 2016 -- De hoofdtelefoons die ooit de hele industrie op zijn kop zetten, doen dat opnieuw: draadloos ditmaal. Bose lanceert de QuietComfort 35 around-ear hoofdtelefoon en de QuietControl 30 in-ear hoofdtelefoon en tilt het begrip noise cancelling naar een nog hoger niveau. Vanaf nu wordt er een compleet nieuwe geluidsbeleving geboden voor de meest uiteenlopende situaties – of je nu onderweg bent, werkt, studeert of relaxt. De QC30 beschikt namelijk over een baanbrekende functie voor noise control: je regelt zelf hoeveel omgevingsgeluid je toelaat. De QC35 biedt dezelfde verbluffende stiltebeleving als de QuietComfort headphones met kabel van Bose. En door de stilte… klinkt jouw favoriete muziek met de nieuwe QC35 en QC30 verbazingwekkend helder, op elk volume. De QC35 is vanaf 5 juni verkrijgbaar voor 379,95€; de QC30 is vanaf september dit jaar te koop voor 99,95€.

Bose introduceert ook de nieuwe SoundSport en SoundSport Pulse headphones, die je workouts een nieuwe impuls geven. De SoundSport draadloze headphones zijn speciaal ontworpen voor het sporten en zorgen dat je alles uit je workouts haalt. Ze bieden geweldige geluidsweergave van je playlists, een stabiele, comfortabele pasvorm, en zijn bestand tegen intensief binnen- en buitengebruik. Bovendien kun je nu ook je eigen sportprestaties bijhouden. De SoundSport Pulse headphones beschikken namelijk over een ingebouwde hartslagmonitor die je hartritme nauwkeurig en betrouwbaar meet via je oor. De SoundSport headphones zijn vanaf 5 juni via pre-order beschikbaar voor €179,95 de SoundSport Pulse komt begin september op de markt voor €229,95.

Alle nieuwe draadloze hoofdtelefoons van Bose zijn uitgerust met NFC voor automatische Bluetooth-koppeling, een super-intuïtieve bediening van muziek en telefoonoproepen, gesproken meldingen voor onder meer installatie, inkomende oproepen en accuduur en de gratis Bose Connect-app voor nog meer functionaliteiten.

“Tot vandaag golden hoogwaardige draadloze noise cancellation en betere draadloze workouts als mooie dromen,” vertelt Bernice Cramer, General Manager van Bose Wireless Headphones. “Net als de eerdere QuietComfort headphones lopen de QC30 en QC35 qua prestaties ver voor op de andere spelers in de markt. En voor de miljoenen sportfanaten die met lopen, biken en fitness aan hun conditie werken, bieden de SoundSport headphones een nieuw alternatief – ze maken de sportieve belofte die hun naam uitstraalt ook echt waar.”

BOSE QUIETCOMFORT 35

In een wereld die steeds lawaaiiger wordt, is het goed nieuws dat de nieuwe QC35 around-ear hoofdtelefoons – zowel draadloos als met kabel – altijd en overal de beste noise cancellation bieden en beschikken over een speciaal ontwikkeld Bluetooth®-systeem voor krachtige en betrouwbare verbindingen.

De QC35 heeft microfoontjes aan de binnen- en de buitenzijde van de oorschelp en signaleert, meet en zendt ongewenste geluiden naar twee digitale chips – een voor elk oor – die binnen een fractie van een milliseconde reageren met een identiek antigeluid. Het resultaat is verbluffend en een absolute Bose-exclusiviteit. Van het ene moment op het andere zijn het gedender van een metrostel, het gebrul van een vliegtuigmotor of verkeerslawaai verdwenen. Je creëert je eigen stilte of luistert naar glasheldere muziek, dankzij een nieuwe equalizer die het geluid op elk volume optimaliseert, voor elk genre.

De QC35 heeft een gebruiksduur tot wel 20 uur dankzij zijn oplaadbare lithium-ionaccu. Ruim voldoende voor een vlucht van Amsterdam naar bijvoorbeeld Buenos Aires. Je bedient de hoofdtelefoon heel simpel met de handige knoppen op de rechter oorschelp: aan/uit, volume, play/pause en oproep beantwoorden/beëindigen.

De QC35 zit barstensvol Bose toptechnologie voor superieure prestaties, maar blinkt ook uit in vormgeving, materiaalkeuze en afwerking. De hoofdtelefoon is verfijnd maar robuust, licht maar stevig en onderscheidt zich door het legendarische draagcomfort van Bose.

BOSE QUIETCONTROL 30

In het steeds drukkere en hectische leven van alledag schept de QC30 hoofdtelefoon met zijn unieke stiltetechnologie een oase van rust. De noise cancellation voor dit draadloos in-ear-design is zo geavanceerd, dat er op de markt geen enkele vergelijkbare hoofdtelefoon bestaat. Bovendien beschikt de QC30 over een nieuw, zeer robuust Bluetooth-systeem dat ook in dynamische omgevingen betrouwbaar blijft werken.

De QC30 headphones hebben kleine oordoppen waarin zes microfoons verwerkt zijn, en een slanke nekband waarin de overige geavanceerde elektronica is geïntegreerd. Zo draag je altijd de beste geluidskwaliteit met je mee. Want waar je ook bent en wat je ook doet, met de nieuwe baanbrekende controlled noise cancellation van Bose bepaal je zelf wat je van de buitenwereld wilt toelaten. Verkeersbewust naar je werk fietsen, je van je omgeving afsluiten om dat belangrijke stuk te schrijven, of in een druk café bereikbaar blijven voor het thuisfront – met de QC30 kies je zelf wat je wel en niet wilt horen. Je kunt de noise cancellation sterker of zwakker instellen, niet aan of uit, en de QC30 schakelt over naar het gewenste niveau, zonder het geluidsvolume te veranderen. En om elke noot van je favoriete tracks en artiesten helder te horen, gebruikt de QC30 een nieuwe equalizer die speciaal voor het formaat en ontwerp van de hoofdtelefoon is ontwikkeld. Als storende invloeden zijn uitgeschakeld, levert de QC30 een ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor een apparaatje van amper een eurocent groot.

De QC30 heeft een gebruiksduur tot wel 10 uur dankzij zijn lithium-ionaccu, net zo lang als een volledig opgeladen smartphone of tablet. De eenvoudige bedieningsknoppen zitten op de in-line afstandsbediening: geluidsvolume, play/pause, oproepen beantwoorden/beëindigen en noise control.

De QC30 is voorzien van StayHear®+ tips, de vaak gekopieerde maar nooit geëvenaarde Bose-innovatie die urenlang draagcomfort verzekert, zonder druk of irritatie.

DE STILTE VOORBIJ: COMMUNICEREN MET DE QC35 EN QC30

De QC35 en QC30 bevatten niet alleen microfoons voor noise cancellation en controllable noise cancellation, maar maken ook gebruik van een systeem met dubbele microfoon dat storende achtergrondgeluiden elimineert terwijl je belt. Windruis en geroezemoes worden effectief gedempt. Siri® en andere slimme smartphone-hulpjes zorgen voor optimale nauwkeurigheid van tekst-naar-spraakomzetting. Gesprekken zijn duidelijker, stemmen klinken natuurlijker en elk woord is aan beide kanten duidelijk verstaanbaar.

SOUNDSPORT EN SOUNDSPORT PULSE HEADPHONES

Hoofdtelefoons zijn geweldig als je intensief sport, maar veel modellen kunnen knellen, blijven niet goed zitten of laten het qua geluid afweten. Met SoundSport headphones kun je probleemloos draadloos trainen. Ze zijn voorzien van een speciale sportversie van de StayHear+ oordopjes, die ook bij intensief bewegen stevig en comfortabel blijven zitten. Ze zijn gemaakt van zachte, flexibele kunststof en met hun wigvorm dekken ze de gehooringang perfect af, waarbij een handig vleugeltje de dopjes op hun plaats houdt.

SoundSport headphones bieden geweldige audioprestaties en zijn bestand tegen zweet en regenwater, dus geschikt voor binnen- en buitengebruik. Dankzij de in-line microfoon/afstandsbediening blijf je altijd bij de les, ook als je tracks wilt overslaan, het volume aanpast, mensen belt of gesprekken aanneemt.

De SoundSport Pulse headphones bevatten een ingebouwde hartslagmeter met de precisie van een borstbandsensor, dus je kunt met één product zowel je muziek regelen als je conditie bijhouden. En de software werkt probleemloos samen met Runkeeper, Endomondo en andere fitness-apps.

SoundSport oortjes kunnen makkelijk een hele marathon mee. De SoundSport Pulse is goed voor een accuduur tot 5 uur, terwijl de SoundSport tot wel 6 uur ondersteuning biedt.

BOSE CONNECT APP

De gratis Bose Connect-app geeft elke draadloze Bose hoofdtelefoon meer functionaliteit. En de interface is zo simpel en logisch, dat iedereen er direct mee overweg kan. Je kunt schakelen tussen Bluetooth-apparaten, software updaten, spraakmeldingen personaliseren, en nog veel meer. Bij de QC30 gaat de Bose Connect-app ook controllable noise cancellation bieden, zodat je het omgevingsgeluid naar je eigen voorkeur kunt instellen. En bij de SoundSport Pulse toont de app je hartslag. De nieuwe Bose Connect-app zal gaandeweg met nieuwe headphonefuncties worden uitgebreid.

BESCHIKBAARHEID EN KLEUREN

De QuietComfort 35 hoofdtelefoon is er in zwart en zilver; de QuietControl 30 wordt geleverd in zwart; kleuren voor de SoundSport draadloze headphones zijn momenteel zwart en aqua, en vanaf september ook citron; de SoundSport Pulse is verkrijgbaar in power red. De StayHear+ oordopjes voor de QC30 en SoundSport headphones worden meegeleverd in drie maten: small, medium en large.

Alle nieuwe headphones zijn verkrijgbaar via Bose Stores, Bosebelgium.be, telefonisch via 0800 92835 en via een select aantal dealers. De Bose Connect app is vanaf nu te downloaden via de App Store® of Google Play™.

Over Bose

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door Dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. De grondbeginselen vormen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in ontwikkeling van nieuwe technologieën die consumenten overtuigende meerwaarde bieden. Bose innoveert al decennia in verschillende sectoren en creëert en transformeert daarbij productcategorieën in en rond audio. Bose heeft met zijn producten voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en de openbare ruimte een iconische status verworven en de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en buitengewone luisterervaringen manifesteert zich wereldwijd, overal waar Bose aanwezig is.

###

Het Bluetooth® woordmerk is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc., waarvoor een licentie is verleend aan Bose Corporation. Siri is een handelsmerk van Apple, Inc. App Store is een handelsmerk van Apple, Inc. RUNKEEPER is een handelsmerk van FitnessKeeper, Inc. ENDOMONDO is een handelsmerk van Endomondo ApS. Google Play is een handelsmerk van Google, Inc.

Persbericht als PDF