WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

BOSE® QUIETCOMFORT® 25 ACOUSTIC NOISE CANCELLING® HEADPHONES

De beste around-ear Noise Cancelling® headphones van Bose ooit

19 maart 2015 -- De veelgeprezen Bose® QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® headphones, geïntroduceerd in september 2014, zetten de serie Bose QuietComfort® headphones voort en combineren betere ruisonderdrukking en audioprestaties met een prachtig designen betere draagbaarheid. Vanaf vandaag is de QC®25 verkrijgbaar in twee versies: een voor iPod-, iPad- en iPhone-modellen, en een nieuwe versie voor de meeste Samsung Galaxy-smartphones/-tablets en Android™-apparaten. Beide modellen hebben een in-line microfoon en afstandsbediening, zodat je eenvoudig kunt bellen en muziek luisteren.

De QuietComfort® 25 headphones komen voort uit meer dan 30 jaar doorlopend onderzoek. Ze onderdrukken meer ruis dan welke andere Bose®-hoofdtelefoon voor consumenten dan ook, vooral bij lage frequenties. Bose-technici hebben aan zowel de binnen- als buitenkant van de oorschelp microfoons geplaatst om ongewenste geluiden beter op te vangen en te meten. De metingen worden vervolgens naar een unieke digitale elektronische chip gestuurd die in een fractie van een milliseconde een nauwkeuriger gelijkwaardig en tegengesteld ruisonderdrukkend signaal berekent. De Bose®-chip is zó krachtig dat de elektronica van de hoofdtelefoon minder plaats in beslag neemt, terwijl around-ear hoofdtelefoons nog nooit zo stil waren. Afleiding verdwijnt onmiddellijk, zelfs in de meest lawaaiige omgevingen.

Het geluid van de QuietComfort® 25 headphones is dusdanig verbeterd dat muziek met meer helderheid en nauwkeurigheid dan ooit wordt weergegeven. De beter afgestemde Active EQ levert een aantoonbaar gelijkmatiger frequentierespons over het hele geluidsspectrum en bij alle volumes. TriPort®-technologie zorgt voor diepe lage bassen en de lagere ruisdrempel vermindert het veelvoorkomende 'gesis' van de meeste hoofdtelefoons met ruisonderdrukking. Je hoort en voelt deze verbeteringen: elke opname, ongeacht het genre, wordt natuurlijker weergegeven. De instrumenten en zang worden niet vervormd of overdreven. De QC®25 headphones blijven trouw aan de 50 jaar oude filosofie van Bose om een liveoptreden na te bootsen in plaats van opnieuw uit te vinden.

De QuietComfort® 25 headphones worden geleverd met één AAA-batterij voor tot wel 35 gebruiksuren. En als de batterij leeg is, gaat de muziek gewoon verder. De QuietComfort® 25 headphones hebben een nieuw uiterlijk en ontwerp dat kenmerkend is voor het merk Bose: authentiek, modern en minimalistisch. Het mechanische design, waaronder de materialen, hoeken, booglengte en de radius van de hoofdband, is opnieuw ontworpen om dichter op het hoofd te zitten. Het ontwerp van de hoofdband is door Bose ontwikkeld en het hoofdbandkussen is gemaakt van een synthetische stof die in luxueuze auto's wordt gebruikt. De oorkussens zijn gemaakt van leer en de oorschelpen hebben een zachte bumper van TPE en een gegoten draaipunt van zink. De QC®25 headphones zijn comfortabel en licht, en zitten goed. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en je kunt ze opvouwen zodat ze in het kleinste draagetui passen.

"Niets is belangrijker dan langetermijnonderzoek", zegt Sean Garrett, vicepresident van de Bose Noise Reduction Technology Group. "Al meer dan dertig jaar worden onze technici elke ochtend wakker met het doel een betere hoofdtelefoon te ontwikkelen. De QC®25 headphones zijn een goed voorbeeld van die toewijding."

Het QuietComfort®-verhaal

In het jaar 2000, 22 jaar na het originele onderzoek naar ruisonderdrukking van dr. Amar Bose, introduceerde Bose de originele QuietComfort® Noise-Cancelling® headphones, wat leidde tot een nieuw tijdperk voor hoofdtelefoons. Dankzij vorderingen op het gebied van ruisonderdrukking, geluidskwaliteit en elektronica, onthulde Bose in 2003 de QuietComfort® 2 Acoustic Noise Cancelling® headphones. Deze hoofdtelefoon zette de nieuwe standaard voor prestaties van around-ear hoofdtelefoons. Drie jaar later introduceerde Bose zijn eerste on-ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukking: de QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling® headphones. Deze leverde de prestaties waar de serie bekend om stond, maar had een kleiner ontwerp.

De zoektocht naar een betere hoofdtelefoon ging verder en in 2009 introduceerde Bose de QuietComfort® 15 Acoustic Noise Cancelling® headphones, die al snel de industriestandaard werden - en ook bleven - op het gebied van prestaties en kwaliteit. In 2013 kondigde Bose de QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® headphones aan. Deze hoofdtelefoon bevatte meer Amerikaanse patenten dan welke andere Bose®-hoofdtelefoon dan ook en hij onderdrukte meer ruis dan ooit voor mogelijk werd gehouden voor een in-ear ontwerp. En nu, dankzij meer dan dertig jaar doorlopend onderzoek, introduceert het bedrijf vol trots een nieuw hoofdstuk van deze iconische serie: de QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® headphones.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Apple- en nieuwe Samsung- en Android-compatibele QC®25 headphones zijn verkrijgbaar in twee kleurcombinaties: zwart of wit, elk met blauwe accenten. Ze zijn nu verkrijgbaar bij Bose voor 299,95 € bij Bose® Stores, op Bosebelgium.be en 0800/92835 (gratis). De Apple-versie is ook verkrijgbaar bij geautoriseerde Bose®-dealers. De Samsung- en Android-versie zijn vanaf medio juni 2015 verkrijgbaar bij Bose®-dealers.

Over Bose Corporation

Bose Corporation is in 1964 opgericht door Dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. Bose, een van de meest gewaardeerde merken op het gebied van audio, viert dit jaar het 50-jarig bestaan. De grondbeginselen vormen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in langlopend onderzoek met als primair doel nieuwe technologieën te ontwikkelen die consumenten echt voordeel bieden. Bose® innoveert al decennia in verschillende industrieën en creëert en transformeert categorieën in audio en daarbuiten. De producten van Bose voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en in openbare ruimtes zijn gerenommeerd. Van home entertainment-systemen en Wave® music systems tot ruisonderdrukkende en audiohoofdtelefoons, digitale muzieksystemen, Bluetooth® speakers en professionele oplossingen, Bose heeft de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en het streven naar buitengewone klantervaringen is wereldwijd te zien, overal waar Bose zakendoet.

###

iPad, iPhone en iPod zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Het Bluetooth®-woordmerk is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. en wordt door Bose Corporation gebruikt onder licentie.

Persbericht als PDF