Gratis verzending en retournering
 

 

Een bericht voor gebruikers van de Bose Connect-app

 


20 april 2017

Wij weten wat collectieve juridische procedures inhouden. Daarom vechten wij langs juridische weg tegen de opruiende en misleidende beweringen over ons.
Maar op dit moment willen we ons direct tot jou richten.

Jouw vertrouwen is voor ons het allerbelangrijkst. Wij zetten ons al meer dan 50 jaar onvermoeibaar in om je vertrouwen te verdienen en te houden. Dat is altijd zo geweest en dat zal ook nooit veranderen. Wij gebruiken de Bose Connect-app niet om je communicatie af te luisteren, wij verkopen je persoonlijke informatie niet en wij gebruiken de gegevens die we verzamelen niet om je naam of die van iemand anders te achterhalen.

Als er nog andere dingen zijn die je moet weten, brengen we je direct op de hoogte.

23 april 2017

Zoals gezegd, hoor je alles rechtstreeks van ons. We hebben alle vragen beantwoord, maar er wordt helaas nog steeds misleidende informatie over ons gegeven. Daarom herhalen we voor alle duidelijkheid nog een keer onze reactie. Het gaat hierbij om de reactie die we al hebben gegeven aan degenen die direct contact met ons hebben opgenomen. En wat we al in het algemeen naar voren hebben gebracht om alle misverstanden uit de wereld te helpen.

Allereerst is ons privacybeleid gewoon opgenomen in de Connect-app. De Connect-app verzamelt algemene informatie om je ervaring en onze producten te verbeteren, zoals apparaatgegevens, app-prestaties en productgebruik. Dit is inclusief informatie over beluisterde nummers, het afspeelvolume en andere gebruiksgegevens.

Je moet de Connect-app wel in combinatie met je Bose-product gebruiken voor deze functionaliteit. Je kunt elk Bluetooth-product van Bose gebruiken zonder de Connect-app.

Zolang we van jou horen, hoor jij ook van ons. Bovendien blijven we aanvullende informatie geven, ook over onderwerpen waarover je misschien niet direct vragen had.

25 april 2017

Alle informatie die we de afgelopen dagen hebben verstrekt is nog steeds juist: we hebben je gegevens nooit verkocht en nooit gebruikt om jouw identiteit of die van iemand anders te achterhalen. We nemen wel drie extra stappen die je meer keuzemogelijkheden en zekerheid geven.

De Connect-app wordt bijgewerkt, zodat je ervoor kunt kiezen het verzamelen van gegevens niet toe te staan. Alle gegevens die we verzamelen voordat deze optie beschikbaar is, worden aangepast. Dit houdt in dat deze gegevens door niemand aan jou of je apparaat kunnen worden gelinkt. Bovendien wordt het privacybeleid van de Connect-app bijgewerkt met nog meer informatie.

We laten je weten wanneer deze wijzigingen van kracht worden. Op dit moment zijn we er druk mee bezig, je hoort zo snel mogelijk weer van ons.

3 mei 2017

De update voor de Bose Connect-app is nu beschikbaar.

Nadat je de update hebt gedownload ga je in het hoofdmenu van de app naar Privacybeleid en Instellingen en gebruik je de schakelaar om het verzamelen van gegevens uit te zetten. 

22 juni 2017

We zijn onze twee beloftes van 25 april nagekomen.

Vandaag is een update van de Bose Connect-app (4.2) met een bijgewerkt privacybeleid gereleased. En de gebruiksgegevens die zijn verzameld voordat je je hiervoor kon afmelden op 3 mei, zijn dusdanig aangepast dat ze niet meer aan jou of je apparaat kunnen worden gelinkt.