BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

HAAL MEER UIT JE BOSE-PRODUCTEN MET BOSE SIMPLESYNC™

Hoor je films en muziek beter

Bose SimpleSync is een nieuwe technologie waarmee je producten uit de Bose Home Speaker-serie kunt koppelen met geselecteerde draagbare Bose Bluetooth®-speakers* of geselecteerde draadloze Bose-hoofdtelefoons. Heel gebruiksvriendelijk en bijzonder handig. Ontdek waarom.

*Compatibele producten worden hieronder vermeld. 

Man met Bose Noise Cancelling Headphones 700 kijkt tv terwijl vrouw slaapt
Bose-hoofdtelefoon plus een Bose-soundbar
Tv met een Bose-soundbar

Liever bingewatchen dan naar bed?

VERBINDING TUSSEN SOUNDBAR EN HOOFDTELEFOON

Stel dat jij en je partner allebei graag samen de nieuwste thrillerseries streamen en je bent halverwege een nieuwe aflevering. De ander begint in slaap te vallen, maar vindt het niet erg als jij verderkijkt. Hoe kun je dan blijven kijken zonder de ander wakker te houden? Als je een Bose Soundbar 500 of 700 op je tv hebt aangesloten, kun je die met SimpleSync koppelen met je Bose Noise Cancelling Headphones 700. Dankzij onafhankelijke volumeniveaus kun je het geluid van de soundbar zachter zetten of helemaal uit en tegelijkertijd het volume van de hoofdtelefoon zo hard zetten als je wilt. Op die manier kun je de aflevering kijken zonder de ander te storen – en ook zonder het plot te onthullen.

Een Bose Soundbar en Bose Noise Cancelling Headphones 700

Film kijken met de hele familie

VERBINDING TUSSEN SOUNDBAR EN HOOFDTELEFOON

Bose SimpleSync is ook handig om de tegenovergestelde reden, wanneer één iemand in de kamer de tv harder wil horen dan de anderen. Stel opa en oma komen langs om met hun kleinkinderen naar de nieuwste film te kijken over speelgoed dat tot leven komt. Nu vinden kinderen het meestal niet erg als de tv wat harder staat, maar die zouden zelfs de vingers in hun oren steken als opa de afstandsbediening in handen krijgt. Gelukkig kan hij alles luid en duidelijk horen via de Bose Headphones 700, die je via SimpleSync met de Bose Soundbar 700 koppelt. Zo kan de rest ook van de film genieten zonder oordopjes in.

Man die naar een Bose Home Speaker 300 luistert
Bose Home Speaker plus Bluetooth-speaker
Stelletje dat naar een SoundLink Color II speaker luistert

Wanneer een etentje een compleet feest wordt

VERBINDING TUSSEN SPEAKERS

Stel dat je een klein feestje houdt voor vrienden en dat het al snel een gezellige drukte wordt wanneer de vrienden van de vrienden langskomen. Het zou handig zijn als er wat mensen naar een andere kamer kunnen – maar de muziek is hier, dus iedereen blijft ook liever hier. Als je een Bose Home Speaker-product én een draagbare Bose Bluetooth-speaker* hebt, kun je die heel eenvoudig koppelen via SimpleSync en op allebei hetzelfde nummer op hetzelfde moment afspelen. Op die manier hoeft niet iedereen op elkaars lip te zitten en kan het feest – en de muziek – mooi doorgaan. De SimpleSync-technologie heeft een standaard Bluetooth-bereik* van 9 meter.

*Compatibele producten worden hieronder vermeld.
*Muren en constructie-elementen kunnen de ontvangst soms beïnvloeden.

Vrienden in de keuken met een Bose Home Speaker 300

De app die alles mogelijk maakt

BOSE MUSIC-APP

De gratis Bose Music-app kan veel, zoals helpen met het instellen van SimpleSync. Met een paar tikken haal je meer uit je Bose-speakers en -hoofdtelefoons dan ooit. Zorg om te beginnen dat je compatibele producten* ingeschakeld zijn en in de koppelmodus staan. Open daarna de app op je mobiel.

*Compatibele producten worden hieronder vermeld.

Veelgestelde vragen

Wat is Bose SimpleSync?

SimpleSync is een exclusieve Bose-technologie waarmee je Bose Home Speaker-producten kunt koppelen met geselecteerde draagbare Bose Bluetooth-speakers of geselecteerde draadloze Bose-hoofdtelefoons.

Hoe gebruik ik SimpleSync?

Om te beginnen open je de Bose Music-app op je mobiel en navigeer je naar je Bose Home Speaker-product. Tik vervolgens op de productafbeelding rechtsonder in het scherm, tik op ‘groeperen’ en voeg je draagbare Bluetooth-speaker of draadloze Bose-hoofdtelefoon toe. Zorg dat je Bluetooth-speaker of draadloze hoofdtelefoon is ingeschakeld en in de koppelmodus staat voordat je de app op je mobiel opent.

Hoeveel Bose-producten kan ik tegelijkertijd koppelen met SimpleSync?

SimpleSync biedt een één-op-éénverbinding, dus kan maximaal twee producten koppelen. De twee producten moeten zich binnen het standaard Bluetooth-bereik (ongeveer 9 meter) van elkaar bevinden om verbonden te blijven. Muren en constructie-elementen kunnen de ontvangst soms beïnvloeden.

Welke Bose-producten beschikken over SimpleSync?

Alle producten uit de Bose Home Speaker-serie (Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Portable Smart Speaker, Bose Soundbar 500, Bose Soundbar 700 en Bose Smart Soundbar 300) kunnen worden gekoppeld met de hieronder vermelde Bose-producten. Het aantal compatibele producten neemt na verloop van tijd toe. Een volledige lijst vind je bij SimpleSync™-compatibele producten in het ondersteuningsgedeelte van Bose.

De beschikbare producten kunnen per land verschillen

BOSE-PRODUCTEN DIE COMPATIBEL ZIJN MET SIMPLESYNC™

De producten hieronder zijn voorbeelden van SimpleSync-compatibele producten. Het aantal compatibele producten neemt na verloop van tijd toe. Een volledige lijst vind je bij ‘SimpleSync™-compatibele producten’ in het ondersteuningsgedeelte van Bose.