WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

HAAL MEER UIT JE BOSE-PRODUCTEN MET BOSE SIMPLESYNC™

Of je nu een feestje geeft of zelf naar muziek wilt luisteren

Met Bose SimpleSync™ kun je je Bose Smart Speakers en Soundbars eenvoudig aan compatibele Bose-producten koppelen.* Wil je tv kijken maar niemand anders storen? Koppel je soundbar dan aan compatibele Bose Headphones voor een persoonlijke tv-luisterervaring. Wil je tegelijkertijd in meerdere ruimtes naar dezelfde muziek luisteren? Koppel je soundbar of speaker aan een compatibele Bluetooth®-speaker van Bose om meer geluid in huis te halen. Het werkt als volgt:

VERBINDING TUSSEN SOUNDBAR EN HOOFDTELEFOON

Bingewatchen als de kinderen naar bed zijn?

Als de kinderen slapen kun je lekker je favoriete programma’s en series kijken. Maar ben je weleens bang dat ze wakker worden als het geluid te hard staat? Dus geluid uit en dan maar ondertiteling lezen? Nu niet meer. Met SimpleSync™-technologie kun je bepaalde* Bose Headphones aan een Bose Smart Soundbar koppelen voor een persoonlijke luisterervaring. Bovendien profiteer je dan ook van onafhankelijke volumeregeling. Zo kun je lekker bingewatchen op het volume dat jij wilt, zonder de kinderen wakker te maken. Bekijk de onderstaande video en ontdek hoe eenvoudig het is.

VERBINDING TUSSEN SPEAKERS

Of het nu binnen of buiten feest is

Zit je met de hele familie in de tuin of binnen aan een feestmaaltijd? Hoe dan ook, je wilt dat iedereen overal de muziek kan horen. Van de ene ruimte naar de andere of van binnen naar buiten, zorg dat de muziek je gasten gewoon volgt. De onderstaande video laat zien hoe je met SimpleSync™ een één-op-éénverbinding tot stand brengt tussen een Bose Smart Speaker en een compatibele* Bose SoundLink draagbare Bluetooth-speaker of SoundTouch-speaker. De SimpleSync™-technologie heeft een standaard Bluetooth-bereik van 9 meter.**

**Muren en constructie-elementen kunnen de ontvangst soms beïnvloeden.

BOSE MUSIC-APP

De app die alles mogelijk maakt

De gratis Bose Music-app is de enige app die je nodig hebt om SimpleSync™ te gebruiken, zelfs met je SoundTouch-speakers.* Met slechts een paar tikken kun je twee geselecteerde producten koppelen en meer uit je Bose-speakers en -hoofdtelefoon halen dan ooit tevoren. Zorg om te beginnen dat je compatibele producten ingeschakeld zijn en in de koppelmodus staan. Open daarna de app op je mobiele telefoon of tablet.

*Geen SoundTouch-app vereist.

Logo Bose Music-app

Verbinden zonder app

Druk om te koppelen, houd ingedrukt om verbinding te maken.

Je telefoon niet bij de hand? Geen app, geen probleem. Houd simpelweg de Bluetooth-knop op elk apparaat ingedrukt om hun geluid razendsnel te groeperen en te synchroniseren. 

Heb je al een groep? Je kunt je smart soundbar of speaker nu ook verbinden met een reeds bestaande groep of smartapparaat door de actieknop op het verbindende apparaat ingedrukt te houden, ze snel te koppelen en synchroniseren makkelijk te maken.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 worden gekoppeld aan een Bose Smart Soundbar 900

Veelgestelde vragen

Wat is Bose SimpleSync™?

SimpleSync™ is een bedrijfseigen technologie van Bose waarmee je een product uit de Bose Smart Family* kunt koppelen aan compatibele Bose-speakers en -hoofdtelefoons. 

*Compatibele producten

Hoe gebruik ik SimpleSync™?

Om te beginnen open je de Bose Music-app op je mobiele telefoon of tablet en navigeer je naar je product uit de Bose Smart Family. Klik vervolgens op de productafbeelding rechtsonder in het scherm, tik op ‘groeperen’ en voeg je Bose-speaker of -hoofdtelefoon toe. Zorg dat je Bluetooth-speaker of hoofdtelefoon is ingeschakeld en in de koppelmodus staat voordat je de app op je mobiele telefoon of tablet opent. Geen SoundTouch-app vereist, ook niet bij het koppelen van SoundTouch-producten. Een volledige lijst met producten vind je onder SimpleSync™-compatibele producten in de Bose Support-sectie.

Hoeveel Bose-producten kan ik tegelijkertijd verbinden met SimpleSync™?

SimpleSync™ biedt een één-op-éénverbinding, dus je kunt deze technologie gebruiken om maximaal twee producten te koppelen. De twee producten moeten zich binnen het standaard Bluetooth-bereik (9 meter) van elkaar bevinden om verbonden te blijven. Muren en constructie-elementen kunnen de ontvangst soms beïnvloeden.

Welke Bose-producten beschikken over SimpleSync™?

Alle producten uit de Bose Smart Family kunnen worden gekoppeld met compatibele Bose-speakers en -hoofdtelefoons. Het aantal compatibele producten zal gaandeweg toenemen. Een volledige lijst vind je onder SimpleSync™-compatibele producten in de Bose Support-sectie.

Kan ik met SimpleSync™ een SoundTouch Bluetooth-speaker met een Bose Smart Speaker verbinden?

Ja. SimpleSync™ verbindt je Bose Smart Speaker met je SoundTouch Bluetooth-speaker via Bluetooth.  Het signaal brengt een één-op-éénverbinding tot stand waarmee dezelfde muziek synchroon in twee verschillende ruimtes wordt afgespeeld. De SoundTouch-speaker moet wel binnen het betrouwbare Bluetooth-bereik van 9 meter blijven om de verbinding te behouden.

De verkrijgbare producten kunnen per land verschillen

BOSE-PRODUCTEN DIE COMPATIBEL ZIJN MET SIMPLESYNC™

De onderstaande producten zijn voorbeelden van SimpleSync-compatibele producten. Het aantal compatibele producten zal gaandeweg toenemen. Een volledige lijst vind je in het artikel "SimpleSync™-compatibele producten" in de Bose Support-sectie.

  Je hebt het maximale aantal items (4) om te vergelijken geselecteerd.   Maximum van 4 items bereikt   Je kunt alleen gelijksoortige producten met elkaar vergelijken.   Vergelijk alleen gelijksoortige producten.
(0)
Selecteer 2 tot 4 producten om te vergelijken