BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

Groepen gebruiken

Van toepassing op:

meer...

Wat je moet weten over groepen

Door speakers te groeperen kun je dezelfde audio tegelijkertijd afspelen op meerdere speakers. Je kunt op twee manieren een groep maken:

Groepeer twee of meer Bose-smartspeakers die je aan je account hebt toegevoegd in de Bose Music-app. Voorbeelden van Bose-smartspeakers:

• Bose Portable Home Speaker
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700

Groepeer één Bose-smartspeaker met één Bluetooth®-speaker of -headset via SimpleSync

Als je op deze manier groepeert, kan er een lichte audiovertraging optreden tussen de smartspeaker en het Bluetooth-product. De volgende Bluetooth-producten van Bose zijn echter geoptimaliseerd om synchroon af te spelen wanneer je naar audio luistert, zoals een muziekstreamdienst.

Opmerking: Als je een Soundbar 500 of Soundbar 700 gebruikt, kunnen alleen de Bose Noise Cancelling Headphones 700 synchroon afspelen met audio bij beeldmateriaal zoals een tv-programma of film.

Speakers geoptimaliseerd voor SimpleSync
  • Bose Solo 5 TV sound system
  • S1 Pro system
  • SoundLink Bluetooth Mobile speaker II
  • SoundLink Bluetooth speaker III
  • SoundLink Color Bluetooth speaker
  • SoundLink Color Bluetooth speaker II
  • SoundLink Micro Bluetooth speaker
  • SoundLink Mini Bluetooth speaker
  • SoundLink Mini Bluetooth speaker II
  • SoundLink Revolve Bluetooth speaker
  • SoundLink Revolve+ Bluetooth speaker
  • SoundLink Wireless Mobile speaker
Hoofdtelefoons geoptimaliseerd voor SimpleSync
  • Bose Noise Cancelling Headphones 700
  • QuietComfort 35 wireless headphones
  • QuietComfort 35 wireless headphones II
  • SoundSport Free wireless headphones
  • SoundSport Pulse wireless headphones
  • SoundSport wireless headphones

Tip: Als je een audiovertraging ervaart bij het groeperen van een van deze producten, zorg er dan voor dat de nieuwste productupdate is geïnstalleerd. Ga naar btu.bose.com om je Bluetooth-product bij te werken.

Een groep maken

Tik in de Bose Music-app op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer een van de producten waarmee je een groep wilt maken

Tik op de productafbeelding in de rechterbenedenhoek

Tik op Groeperen

Kies de speaker(s) die je wilt groeperen:

Tik op + Alles toevoegen in het gedeelte SMARTSPEAKERS om af te spelen via alle Bose-smartspeakers die aan je account zijn gekoppeld

Als je alleen via bepaalde speakers wilt afspelen, tik je in het gedeelte SMARTSPEAKERS op de + naast de speaker(s) die je wilt horen

Als je één Bluetooth-speaker of -headset wilt groeperen, tik je in het gedeelte SimpleSync op de + naast het product dat je wilt toevoegen. Als dit de eerste keer is dat je dit product koppelt, tik je op Een nieuw product koppelen en selecteer je het product. Tip: Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op het product dat je wilt toevoegen

Speakers aan een groep toevoegen of uit een groep verwijderen

Opmerking: Voor Bluetooth-producten geldt dat maar één Bluetooth-product tegelijk kan worden verbonden.

Tik op de afbeelding van de groep in de rechterbenedenhoek van het scherm

Tik op Edit Group (Groep bewerken)

Tik op + of het vinkje naast de speaker om deze toe te voegen of te verwijderen. Wanneer een speaker is gegroepeerd, wordt er een vinkje weergegeven en als een speaker niet is gegroepeerd een +

Het volume van de gegroepeerde speakers aanpassen

Opmerking: Je kunt het volume van een Bluetooth-hoofdtelefoon die via SimpleSync is aangesloten niet regelen.

Tik op de afbeelding van de groep in de rechterbenedenhoek van het scherm

Gebruik de volumeregelaar onderaan om het niveau van alle gegroepeerde speakers aan te passen

Als je het volume van de afzonderlijke speakers in de groep wilt aanpassen, tik je rechtsonder op ^ en verschuif je vervolgens de afzonderlijke volumeregelaars