Groepen gebruiken

meer...

Als je meerdere Bose-smartspeakers hebt, kun je een speakergroep maken om het geluid door twee of meer speakers te laten afspelen.

Een groep maken

Tik in de Bose Music-app op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer een van de producten waarmee je een groep wilt maken

Tik op de productafbeelding in de rechterbenedenhoek

Tik op Group Speakers > Select Speakers (Speakers groeperen > Speakers selecteren)

Selecteer de + naast de producten die je wilt opnemen in de groep. Eenmaal geselecteerd, wordt de + een vinkje

Tik op Create Group( (Groep maken)

Een product aan een groep toevoegen

Tik in de Bose Music-app op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer de groep die je wilt aanpassen

Tik op de afbeelding van de groep in de rechterbenedenhoek van het scherm

Tik op Edit Group (Groep bewerken)

Tik op de + naast het gewenste product om het aan de groep toe te voegen

Tik op Save (Opslaan)

Al je producten groeperen

Tik in de Bose Music-app op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer een van je producten

Tik op de productafbeelding in de rechterbenedenhoek

Tik op Group Speakers > Play On All Speakers ( (Speakers groeperen > Afspelen op alle speakers)

Het volume van de groep aanpassen

Tik in de Bose Music-app op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer de groep die je wilt aanpassen

Met de volumeregelaar onderaan kun je voor alle producten in de groep het geluid harder of zachter zetten

Tik op de ^ naast de volumeregelaar om het volume van de producten in de groep afzonderlijk aan te passen

Een product uit een groep verwijderen

Tik in de Bose Music-app op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer de groep die je wilt aanpassen

Tik op de afbeelding van de groep in de rechterbenedenhoek van het scherm

Tik op Edit Group (Groep bewerken)

Tik op het vinkje naast en product dat je uit de groep wilt verwijderen. Het vinkje wordt weer een + als het product uit de groep is verwijderd

Tik op Save (Opslaan)