Verzending binnen 1 week, met vrijblijvende proefperiode van 90 dagen en GRATIS standaardlevering.

Groepen gebruiken

Van toepassing op:

meer...

Wat je moet weten over groepen

Door speakers te groeperen kun je dezelfde audio tegelijkertijd afspelen op meerdere speakers. Je kunt op twee manieren een groep maken:

Groepeer twee of meer Bose-smartspeakers in de Bose Music-app. Voorbeelden van Bose-smartspeakers:

• Bose Portable Home Speaker
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700

Groepeer één Bose-smartspeaker met één Bluetooth®-speaker of -headset

Opmerking: Bij het groeperen op deze manier kan er een lichte audiovertraging optreden tussen de smartspeaker en de Bluetooth-speaker. De volgende Bluetooth-producten van Bose zijn echter geoptimaliseerd voor synchroon afspelen wanneer ze via Bluetooth zijn gegroepeerd:

• Bose Noise Cancelling Headphones 700
  • QuietComfort 35 wireless headphones
  • QuietComfort 35 wireless headphones II
  • Bose Solo 5 TV sound system
  • SoundLink Color Bluetooth speaker
  • SoundLink Color Bluetooth speaker II
  • SoundLink Micro Bluetooth speaker
  • SoundLink Mini Bluetooth speaker
  • SoundLink Mini Bluetooth speaker II
  • SoundLink Revolve Bluetooth speaker
  • SoundLink Revolve+ Bluetooth speaker

Tip: Als je een audiovertraging ervaart bij het groeperen van een van deze producten, zorg er dan voor dat de nieuwste productupdate is geïnstalleerd. Ga naar btu.bose.com om je Bluetooth-product bij te werken.

Een groep maken

Tik in de Bose Music-app op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek

Selecteer een van de producten waarmee je een groep wilt maken

Tik op de productafbeelding in de rechterbenedenhoek

Tik op Groeperen

Kies de speaker(s) die je wilt groeperen:

Tik op Afspelen op alle speakers als je wilt afspelen via al je Bose-smartspeakers

Tik op Bepaalde speakers als je op bepaalde speakers wilt afspelen

Tik op + naast de speaker(s) die je wilt groeperen om deze te selecteren

Als je een Bluetooth-speaker wilt selecteren die niet aan je Bose Music-account is gekoppeld, tik je op Eerder gekoppeld en in de buurt en vervolgens op + naast de speaker die je wilt groeperen

Tik op Maken

Speakers aan een groep toevoegen of uit een groep verwijderen

Opmerking: Voor Bluetooth-producten geldt dat maar één Bluetooth-product tegelijk kan worden verbonden.

Tik op de afbeelding van de groep in de rechterbenedenhoek van het scherm

Tik op Edit Group (Groep bewerken)

Tik op + of het vinkje naast de speaker om deze toe te voegen of te verwijderen. Wanneer een speaker is gegroepeerd, wordt er een vinkje weergegeven en als een speaker niet is gegroepeerd een +

Tik op Save (Opslaan)

Het volume van de gegroepeerde speakers aanpassen

Tik op de afbeelding van de groep in de rechterbenedenhoek van het scherm

Gebruik de volumeregelaar onderaan om het niveau van alle gegroepeerde speakers aan te passen

Als je het volume van de afzonderlijke speakers in de groep wilt aanpassen, tik je op ^ rechtsonder en verschuif je vervolgens de afzonderlijke volumeregelaars