GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER EN GRATIS RETOURNEREN
Bose Home Speaker 500 op een kast

Een bericht van onze President en CEO

President en CEO Phil Hess

Het is een spannende tijd voor Bose vanwege onze nieuwe strategieën, die de komende decennia een belangrijke impact op onze onderneming zullen hebben. Tegelijkertijd moeten we er altijd rekening mee houden dat wat we vandaag doen van invloed is op de generaties na ons.

Dit is het fundamentele idee achter duurzaamheid: handelen volgens de vereisten van het hier en nu, en er op hetzelfde moment zorg voor dragen dat toekomstige generaties aan hún vereisten kunnen voldoen. Ik denk dat dit de juiste handelwijze is en daarom hebben we bij Bose diverse duurzaamheidsinitiatieven in gang gezet – en zullen we dit ook blijven doen.

Bose draagt net als elke andere onderneming de verantwoordelijkheid voor het naleven van de juiste duurzaamheidsprincipes en -procedures. En ik ben erg blij met de vooruitgang die we het afgelopen jaar op dit gebied hebben geboekt. Zo heeft onze productiefaciliteit in Tijuana de doelstellingen bereikt om het energieverbruik te verlagen en de bijdrage aan de gemeenschap te vergroten. Onze deskundigen hebben een proces ingericht waarbij stoffen die schadelijk zijn voor het milieu worden geïdentificeerd en op vrijwillige basis – want er is op dit moment nog geen regelgeving die dit verplicht – worden verwijderd.

Natuurlijk zijn er nog allerlei andere voorbeelden; en die zijn terug te vinden in ons duurzaamheidsrapport voor 2019. Niets van dit alles zou mogelijk zijn geweest zonder de inspanningen van onze medewerkers, die zich bewust zijn van het feit dat iedereen een verschil kan maken – zowel op de korte als lange termijn.

Wij houden ons actief bezig met duurzaamheid om van deze wereld een betere plek te maken en ik kijk dan ook uit naar wat we het komende jaar allemaal zullen presteren.

Met vriendelijke groet,
Phil Hess
President en Chief Executive Officer

TERUG NAAR DUURZAAMHEID BIJ BOSE