Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45
Bose-soundbar en een tv

Een bericht van onze President en COO

Jim Scammon, President en Chief Operating Officer

Het afgelopen jaar was zwaar, maar heeft ons uiteindelijk sterker en veerkrachtiger gemaakt.

We werden geconfronteerd met allerlei uitdagingen, waardoor we meer begrip kregen voor elkaar, de gemeenschappen waarin we leven en de planeet die we delen. Onze belangrijkste verantwoordelijkheid was overduidelijk: onze werknemers en hun gezinnen veilig houden terwijl de pandemie wereldwijd om zich heen greep. Naast maatregelen die overheden oplegden, troffen we extra voorzorgsmaatregelen om gemoedsrust te bieden tijdens maanden vol onzekerheid en angst.

We hebben gedurende het jaar op afstand gewerkt om onze toezeggingen aan klanten en partners na te komen, maar we hebben ook uitgebreide plannen gemaakt om onze kantoren weer veilig te kunnen openen. Dat moment is nu aangebroken en we zijn er klaar voor. We weten dat ieders leven is veranderd. Sommige oplossingen die we in 2020 hebben ontwikkeld voor een goede balans tussen werk en privé, zullen na de pandemie een vast onderdeel worden van onze cultuur en het nieuwe normaal.

We hebben ook vooruitgang geboekt bij andere doelen omtrent maatschappij en milieu. We hebben ons programma voor inclusie, gelijkheid en diversiteit officieel opgezet, nadat we een jaar lang meer over onszelf hebben geleerd. Daarbij zijn we met raad en daad bijgestaan door onze collega’s. Dit initiatief bleek relevanter dan ooit toen de raciale kloof in de Verenigde Staten pijnlijk aan het licht kwam. Binnen Bose voerden we gesprekken die we nooit eerder hadden gevoerd. Het was hoog tijd om ons in deze onderwerpen te verdiepen. We wilden niet alleen mooie gebaren maken. We wilden oprecht handelen.

Onze tijdloze overtuigingen hebben ons daarbij geholpen.

In het beste geval zijn bedrijfswaarden een grote en serieuze verantwoordelijkheid: een nuttige last die ons helpt betere mensen te zijn en het grotere goed te dienen. Onze oprichter, Dr. Amar Bose, had een visie die verder reikte dan producten. Hij wilde dat zijn bedrijf een plek was waar iedereen het beste uit zichzelf kon halen. Daar moeten we elke dag naar streven. Dat is onze plicht tegenover iedereen die bij Bose wil werken en iedereen die er al werkt. Onze werknemers moeten op hun beurt bereid zijn bij te dragen aan het creëren van het juiste klimaat. Dat is niets nieuws, maar heeft de afgelopen twaalf maanden wel een nieuwe betekenis gekregen.

Ik wil onze werknemers bedanken voor hun moed, feedback en enorme veerkracht in FY21.

Met vriendelijke groet,
Jim Scammon
President en Chief Operating Officer