WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Het serienummer vinden

De serienummers zitten normaal op de achterkant of onderkant van het product, doorgaans bij een barcode. Serienummers bestaan uit 17 tekens (of 4 tekens bij bepaalde hoofdtelefoons) en kunnen uit letters en cijfers zijn opgebouwd. Bij producten die compatibel zijn met de Bose Connect-app, de Bose Music-app, de Bose Sleep-app of de Bose Hear-app, wordt het serienummer weergegeven in de app bij Instellingen > Productinformatie.

Dit is een voorbeeld van een mogelijk serienummer op een product:

Als je het serienummer niet op het product ziet, kun je dit eventueel hier vinden:

Hoofdtelefoons

In-ear

4-cijferige code op de body van oordopje of op het oorstukje. Mogelijk moet je de siliconen oortip verwijderen om het nummer te zien.

Around-ear

Het 17-cijferige serienummer zit aan de binnenkant van de oorschelp. Mogelijk moet je de bekleding aan de binnenkant wat optillen om het label te zien.

On-ear

Kijk of er een 4-cijferige code op de hoofdband zit. Als je geen code ziet, verwijder je het oorkussen voor het 17-cijferige serienummer op de oorschelp. Als je een hoofdtelefoon met een oplaadbare accu hebt, verwijder je de accu en kijk je in het accuvak.

Noise-masking sleepbuds

Het 17-cijferige serienummer zit op de onderkant van het oplaaddoosje.

Pilotenheadsets

Het 17-cijferige serienummer van de headset zit onder het hoofdbandkussen. Mogelijk zit er een extra serienummer in het batterijvak van de bedieningsmodule.

Wearables

SoundWear Companion speaker

Het 17-cijferige serienummer zit op de onderkant van de speaker, bij de usb-aansluiting. Als er een cover op de speaker zit, rits je die los.

Bose Frames

Het 17-cijferige serienummer zit aan de binnenkant van het linkerzijde.

Speakers

Het serienummer zit op de achter- of onderkant van de speaker.

Home cinema

Het serienummer zit op de achter- of onderkant van de soundbar, op de achter- of onderkant van de Acoustimass-module of op de onderkant van de bedieningsconsole.

Aanvullende producten

Bluetooth®-headset

Het 4-cijferige serienummer zit op de achterkant van de headset, naast de oplaadpoort.