Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Betaalmethoden

Om het je gemakkelijk te maken kun je op allerlei manier betalen op Bosebelgium.be.

Het te betalen bedrag wordt op het moment van bestelling geautoriseerd en gereserveerd door je financiële instelling. Het wordt pas afgeschreven als de bestelling wordt verzonden.

Opmerking: geautoriseerde en gereserveerde bedragen zijn niet beschikbaar voor andere aankopen. Bij annulering van een bestelling vervalt het geautoriseerde gereserveerde bedrag conform de voorwaarden van je bank of financiële instelling.

PayPal is een erg veilige en gemakkelijke manier van betalen. Je kunt je creditcard of bankrekening gebruiken zonder je rekeningnummers bloot te geven. Je kunt je creditcard of bankrekening aan je PayPal-account koppelen, zodat je niet bij alle online winkels je kaartnummer of e-mailadres hoeft op te geven. Log gewoon in bij PayPal en reken snel af met een paar klikken.

Met Maestro (Bancontact) kan u online op dezelfde manier en even veilig betalen als in de winkel. Om een aankoop te doen heeft u een Digipass of een persoonlijke kaartlezer nodig. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Indien u kiest voor de betalingsoptie 'vooruitbetaling' ontvangt u na bevestiging van de bestelling de bankgegevens van Bose en het ordernummer wat u ter referentie dient te vermelden bij uw betaling. Het duurt ongeveer drie tot vijf dagen voordat een bankoverschrijving is verwerkt.