Bose Smart Soundbar 900

Verkocht vanaf 2022 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Wachtwoord voor draadloos netwerk vergeten

Als u de beveiligingssleutel om verbinding te maken met uw draadloze router niet weet of bent vergeten, probeert u het volgende:

Zoek het wachtwoord in de documentatie bij de router.

Het networ kpassword ma yb heeft i nthe route rowner's guide, setup guid eor nog een document dat door uw Internet service provider is verstrekt.

Bepaal of het wachtwoord voor het netwerk wordt vermeld op de achter- of onderkant van de router.

De fabrikant van de router heeft mogelijk een standaardwachtwoord afgedrukt op het productlabel. Als de standaardinstellingen van de router nooit zijn gewijzigd, moet dit wachtwoord toegang tot het draadloze netwerk mogelijk maken.

Neem contact op met de persoon die de router heeft ingesteld of het thuisnetwerk heeft geconfigureerd.

De persoon die de router en/of het netwerk heeft ingesteld, weet mogelijk het netwerkwachtwoord of waar het kan worden gevonden. Een ander lid van het huishouden kan deze informatie ook kennen.

Neem contact op met de internetprovider.

Als de draadloze router deel uitmaakt van de installatie van de internetservice, neem dan contact op met uw serviceprovider voor informatie over het verkrijgen van het wachtwoord en/of het herstellen van het standaardwachtwoord.