SoundTouch 10 wireless speaker

Verkocht vanaf 2020 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Onderbroken of slecht signaal van aangesloten Wi-Fi-netwerk

Als uw product verbinding kan maken met uw netwerk, maar geen sterk signaal kan ontvangen of de verbinding willekeurig van uw draadloze router kan verbreken, probeer dan het volgende:

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Zorg ervoor dat het systeem dicht bij een sterk Wi-Fi-signaal staat.

D eze verbinding maken met uw netwerk, moet uw systeem zich binnen het bereik van een draadloos routerpunt bevinden. De Wi-Fi-indicator op uw systeem brandt ononderbroken wit wanneer er verbinding is. Als het niet wit is, beweegt u het systeem dichter bij de router of in een ander gebied waar het Wi-Fi-signaal sterker kan zijn.
Opmerking: Obstakels, zoals muren, metaal, deuren, enz., kunnen de sterkte van het Wi-Fi-signaal verminderen.

Verplaats de luidspreker.

Het bereik van het draadloze signaal van uw router kan worden beperkt door obstakels, zoals muren en deuren. Probeer uw luidspreker te verplaatsen of gewoon te draaien en controleer of de ontvangst verbetert.

Controleer of er meer dan vier SoundTouch systems met hetzelfde netwerk zijn verbonden.

Ondersteuning voor standaard Wi-Fi-thuisnetwerken ten minste Vier draadloze SoundTouch systems. Dit aantal kan echter dalen of variëren op basis van verschillende factoren, zoals de mogelijkheden van de router / access poin tor netwerkbandbreedte die door andere apparaten wordt gebruikt. Als u meer dan vier systemen gebruikt, kunt u overwegen sommige SoundTouch systems met een Ethernet-kabel (voor toepasselijke systemen) aan te sluiten om de draadloze prestaties voor andere systemen te verbeteren.

Controleer of andere apparaten in uw netwerk te veel bandbreedte gebruiken.

Wanneer een apparaat actief is op uw netwerk, gebruiken ze een deel van de beschikbare bandbreedte van uw router. Sommige taken gebruiken meer bandbreedte dan andere, zoals videostreaming, games, videogesprekken, back-ups van gegevens, enzovoort Als apparaten deze taken uitvoeren, kan de bandbreedte voor andere apparaten afnemen. Schakel elk apparaat of elke app die veel bandbreedte gebruikt uit en controleer of de prestaties verbeteren. Gebruik indien mogelijk een Ethernet-kabel in plaats van Wi-Fi om apparaten met een hoge bandbreedte op uw netwerk aan te sluiten. Dit maakt draadloze bandbreedte vrij voor apparaten die draadloos moeten worden verbonden.

Herstart je router.

Router -instellingen moeten van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van de router 30 seconden uit het stopcontact, wacht tot de router is opgestart en maak verbinding. (Opmerking: Elk apparaat dat met internet is verbonden, wordt tijdens het opnieuw instellen onderbroken.)

Installeer eventuele updates voor uw router.

In het menu met routerinstellingen is er doorgaans een optie om te controleren op updates. Als er updates beschikbaar zijn, installeert u deze om er zeker van te zijn dat de router werkt met de nieuwste verbeteringen.

Als u een dual-band router gebruikt, probeer dan de andere band van de router te gebruiken.

Op routers met 2.4- en 5.0-GHz netwerken kunt u proberen verbinding te maken met de andere band van de router. Als u bijvoorbeeld verbinding hebt met het 2.4 GHz-netwerk van de router, probeert u verbinding te maken met het 5.0 GHz-netwerk -- of vice versa. Als het probleem slechts op één band aanwezig is, is er interferentie op die band. Probeer potentiële storingsbronnen (d.w.z. Draadloze telefoons of babyfoons op 2.4 GHz) of, indien mogelijk, gebruik de band zonder interferentie.

Probeer in de routerinstellingen een ander kanaal te selecteren.

I fmultipl ewireless device als het netwerk op hetzelfde kanaal communiceert, kunnen deze  apparaten effectief gegevens ontvangen . Meld u aan bij de router en selecteer in het instellingenmenu een ander kanaal, zoals 1, 6 of 1 1omdat deze echannels elkaar niet storen. Als u geen verschil opmerkt, kunt u het kanaal altijd terugschakelen.

Bepaal of er een limiet is ingesteld voor het aantal apparaten dat verbinding kan maken met uw router.

Controleer in de routerinstellingen of de router is ingesteld op het toestaan dat maximaal een bepaald aantal apparaten verbinding maakt met het netwerk (deze instelling wordt vaak aangeduid als DHCP Limit/Range (DHCP-limiet/bereik)). Als er een limiet is, verwijder deze dan of verhoog deze om het aantal apparaten dat op het netwerk zal zijn aan te passen.

Bepaal of het probleem te maken heeft met de configuratie van de firewall van de router.

Firewalls bieden bescherming tussen het netwerk en internet. Voordat u deze suggestie probeert, moet u overwegen of het veilig is om de firewall tijdelijk uit te schakelen. Als er geen problemen zijn, probeer dan het volgende.
Meld u aan op uw router en laat de    routerfirewall los. Als de prestaties verbeteren terwijl de firewall is uitgeschakeld, zou het probleem  zijn opgelost met de efirewall-configuratie. Voer de firewall opnieuw in en bekijk de beschikbare firewallinstellingen in het routermenu.

Controleer op bronnen van draadloze storing.

Het is mogelijk dat interferentie van andere draadloze apparaten die de draadloze functionaliteit van uw product beïnvloeden. CHEC kfor ander draadloos apparaat in de buurt van uw product  (bijv. Een andere router, draadloze telefoon, draadloze printer, smart-tv, enz.). Om te voorkomen dat het apparaat  storing veroorzaakt, kunt u proberen het netsnoer van het apparaat los te koppelen of Wi-Fi op het apparaat uit te schakelen. Als het probleem is opgelost wanneer een bepaald apparaat wordt verwijderd, tr yplacine gthat apparaat verder weg van uw product, indien mogelijk. Als het apparaat een  draadloze kanaalinstelling heeft, probeer dan een ander kanaal.

Bepaal of een mobiele hotspot in gebruik is.

Compatibiliteit met hotspot-apparaten kan variëren. Hoewel sommige mogelijk werken, is hotspot sare niet gegarandeerd of aanbevolen vanwege de beperkte of inconsistente functionaliteit. Probeer het systeem op een thuisnetwerk om vast te stellen of de hotspot het probleem is.

Als uw Wi-Fi-netwerk gebruikmaakt van een extender (zoals een Wi-Fi-repeater, Powerline-adapter of toegangspunt), probeer deze dan te omzeilen.

Network extender sare heeft het bereik van  anetwork niet uitgebreid om een groot gebied te bestrijken. Controleer of het probleem te maken heeft met een extender door deze tijdelijk los te koppelen. Omdat het loskoppelen van de stekker het bereik van uw netwerk vermindert, moet u uw systeem dichter bij de hoofdrouter plaatsen om te testen of het probleem zich verbetert:
  • Als dit niet verbetert, heeft het probleem geen betrekking op de extender.
  • Als het probleem zich blijft verbeteren, probeert u de extender opnieuw aan te sluiten. Soms kan het helpen om verlengers te verbinden nadat ze verbinding hebben gemaakt met het hoofdnetwerk.
  • Als het probleem wel verbetert, maar terugkeert na het opnieuw aansluiten van de extender, kan het dbe-probleem gerelateerd zijn aan de extender, de plaatsing van de sor-instelling.

Als u zich in een gebied met een slecht Wi-Fi-signaal bevindt, probeert u een extender voor het netwerkbereik om het signaal te verbeteren.

Wi-Fi-extenders en Power lin -eadapters kunnen helpen het netwerkbereik uit te breiden naar gebieden met slechte connectiviteit. Wi-Fi-verlengers maken verbinding met het Wi-Fi-netwerk en worden ongeveer halverwege tussen de router en het gebied geplaatst waar connectiviteit gewenst is. Verlengers van elektriciteitsleidingen zijn een paar adapters die connectiviteit mogelijk maken met behulp van bestaande elektrische bedrading in een huis: Eén adapter wordt aangesloten op de router en een stopcontact in de buurt; de andere adapter wordt aangesloten op een stopcontact in het gebied waar connectiviteit gewenst is en, afhankelijk van de adapter, biedt Ethernet- of draadloze connectiviteit.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.