Wave® radio IV

Verkocht vanaf 2015 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een Wave SoundLink-adapter aansluiten

De Wave SoundLink-adapter kan worden aangesloten op compatibele Wave-systemen voor draadloze connectiviteit en het afspelen van audio vanaf een computer met uw Wave-systeem.

De Wave SoundLink-adapter aansluiten op een Wave Radio III of IV:

Als u de SoundLink-adapter aansluit, hoort u al het geluid van uw computer via uw Wave-systeem.
  1. Sluit de kabel die is aangesloten op de SoundLink-adapter aan op de Bos elink -ingang aan de achterkant van het Wave-systeem

Boselink connector and adapter placement

2. Plaats de adapter op een handige locatie. Het hoeft niet binnen het zicht te zijn, maar als het zich links van je systeem bevindt (zoals je het gezicht ziet), laat dan minstens 2 inch (5 cm) tussen het en de syste mom AM -radiostoring te verminderen
  3. Druk op de SoundLink- /AUX -knop op de SoundLink-afstandsbediening om naar nso te gaan. Op het display van het systeem wordt SOUNDLINK CONNECTING DISCOVERABLE WEERGEGEVEN
    Tip: Als ER GEEN SIGNAAL verschijnt, zie het bericht „GEEN SIGNAAL – DRUK OP PLAY OM VERBINDING te MAKEN”
  4. Til de antenne op de SoundLink USB-sleutel in de verticale stand
  5. Sluit de USB-sleutel aan op een beschikbare US Binput op de computer: Het lampje op de toets moet beginnen te knipperen

USB key and USB input on computer
  6. Wacht tot de computer het apparaat heeft gedetecteerd en installeer zo nodig stuurprogramma's: Wanneer d elight op de USB ke yglow soli d een toon van uw Wave-systeem gehoord wordt, is het aangesloten.
    Tip: Als het lampje ononderbroken brandt maar er geen geluid wordt gehoord, raadpleegt u een afspeelapparaat voor geluid selecteren op een computer.