SoundSport Free wireless headphones

Verkocht vanaf 2017 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan een oproep niet beantwoorden met de knop

Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Zorg ervoor dat de headset is gekoppeld aan de telefoon.

Als de is gekoppeld, wordt de Bluetooth het indicatielampje knippert telkens wanneer het aan/uit-lampje knippert. Als dit niet het geval is, raadpleegt u een Bluetooth®-apparaat aansluiten.

Controleer of er een inkomende oproep is.

Als er geen indicatie op de telefoon is dat er een inkomend gesprek is, kan de toon iets anders betekenen. Zie de tonen van uw product begrijpenvoor meer informatie over de verschillende tonen.

Zorg ervoor dat de juiste knop wordt ingedrukt en slechts één keer wordt ingedrukt.

De multifunctionele knop is het grootste van de knoppen op de draad onder de rechteroordop en is iets verzonken in vergelijking met de knoppen Volume omhoog en Volume omlaag aan beide zijden. U hoeft slechts één keer op deze knop te drukken om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.

Probeer een ander Bluetooth®-apparaat aan te sluiten.

Als je Bose-product verbinding kan maken met een ander apparaat, werkt de Bluetooth-functionaliteit. In dergelijke gevallen kan het probleem zich voordoen bij het eerste apparaat of de instellingen ervan.

Verwijder uw product uit het geheugen van het Bluetooth®-apparaat en probeer het opnieuw.

Zoek in de Bluetooth-instellingen van het Bluetooth-apparaat de lijst met eerder verbonden producten. Verwijder uw product uit de lijst en sluit het vervolgens opnieuw aan op het apparaat. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.