Bose on-ear wireless headphones

Verkocht vanaf 2017 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Bluetooth® verbreekt de verbinding met het gekoppelde apparaat

Als de Bluetooth-verbinding tussen uw systeem en een aangesloten apparaat (bijv. Laptop, smartphone of Bose-app) is intermitterend of gaat onverwacht verloren, probeer het volgende:

Stel vast of er gedurende 20 minuten geen geluid en geen gebruikersinteractie is geweest.

Als er gedurende 20 minuten geen geluid en geen gebruikersinteractie is geweest, schakelt de hoofdtelefoon over naar de energiebesparende modus, waardoor Bluetooth® wordt uitgeschakeld om de batterij te sparen.

Als u de Bluetooth-verbinding van de hoofdtelefoon weer wilt inschakelen, drukt u op een willekeurige knop op de hoofdtelefoon of schakelt u de aan/uit -schakelaar in. De hoofdtelefoon keert terug naar de normale werking en probeert verbinding te maken met het laatste apparaat waarmee deze was verbonden.

Als de headset wordt opgeladen, koppelt u deze los van de oplader.

Terwijl de headset wordt opgeladen, is Bluetooth® uitgeschakeld. Laad de headset indien nodig op en koppel de oplaadkabel los om een Bluetooth-apparaat aan te sluiten.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica, zoals mobiele telefoons, tablets of computers, moet soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Wis het geheugen van uw Bose-product van eerder aangesloten Bluetooth®-apparaten.

Je Bose-product onthoudt de laatste verschillende apparaten die met het apparaat zijn verbonden zodat het snel weer verbinding kan maken. In cas ethere i sa nissue met het geheugen van het apparaat, moet u het   apparaat opnieuw proberen aan te sluiten. Zie het productgeheugen van het gekoppelde Bluetooth®-apparaat wissen en een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Verwijder uw product uit het geheugen van het Bluetooth®-apparaat en probeer het opnieuw.

Zoek in de Bluetooth-instellingen van het Bluetooth-apparaat de lijst met eerder verbonden producten. Verwijder uw product uit de lijst en sluit het vervolgens opnieuw aan op het apparaat. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Als de adapter is aangesloten op een Windows-computer, controleert u de instelling voor energiebeheer voor de Bluetooth®-adapter.

1. Klik op de computer op het menu Start en start typin gdevice manager
  2. Klik op Apparaatbeheer in de zoekresultaten om deze te openen
  3. Klik op de > naast Bluetooth om deze uit te vouwen
  4. Klik met de rechtermuisknop op uw Bluetooth-adapter en selecteer Eigenschappen
  5. Klik op het tabblad Energiebeheer en schakel het selectievakje de computer toestaan dit apparaat uit te schakelen uit om energie te besparen uit te schakelen
  6. Start de computer opnieuw op en probeer het opnieuw.

Als u uw product buitenshuis gebruikt, controleer dan of er verschillen zijn bij gebruik binnenshuis.

Omdat er buiten minder grenzen en reflecterende oppervlakken zijn, bereikt het Bluetooth®-signaal mogelijk niet zo ver. Controleer of het product binnenshuis beter functioneert om vast te stellen of het probleem zich in de omgeving bevindt.

Probeer een ander Bluetooth®-apparaat aan te sluiten.

Als je Bose-product verbinding kan maken met een ander apparaat, werkt de Bluetooth-functionaliteit. In dergelijke gevallen kan het probleem zich voordoen bij het eerste apparaat of de instellingen ervan.

Sluit een ander Bluetooth®-apparaat aan.

Ga naar een ander Bluetooth-apparaat om te bepalen of het probleem te maken heeft met het eerste apparaat of de instellingen ervan.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.