Bose on-ear wireless headphones

Verkocht vanaf 2017 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Als het Bluetooth®-volume wordt aangepast, hoort u tijdens telefoongesprekken een klik

Als de persoon aan de andere kant van een telefoongesprek een klikgeluid hoort wanneer u het Bluetooth-volume op uw Bose-product aanpast, probeer dan het volgende:

Stel vast of het Bluetooth®-volume tijdens een gesprek kan worden aangepast op de telefoon.

Bij sommige telefoons kan het volume tijdens een gesprek worden aangepast om de te beïnvloeden geluidsniveau van de Bluetooth verbinding. Als de verbonden telefoon dit toestaat, zet u de omhoog Bluetooth het volume op de regelmodule is maximaal en u kunt het volume van de telefoon aanpassen.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.