QuietComfort 35 wireless headphones I

Verkocht vanaf 2016 tot 2018

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De audiokabel aansluiten op uw headset

De audiokabel voor uw headset kan worden losgekoppeld. Hierdoor kunt u de kabel zo nodig vervangen of de headset opbergen door de kabel te buigen.

Gebruik de meegeleverde audiokabel om een apparaat zonder Bluetooth® aan te sluiten of om de headset te gebruiken wanneer de batterij leeg is.

Opmerking: Wanneer de audiokabel op de hoofdtelefoon is aangesloten, is de Bluetooth-functionaliteit uitgeschakeld.
  1. Sluit het kleinere uiteinde van de audi -ocable aan op de aansluiting aan de onderkant van de linkeroordop
  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de hoofdtelefoon-/audio-uitgang van 3.5 mm (1/8") op uw apparaat