SoundLink® around-ear Bluetooth® headphones

Verkocht vanaf 2015 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Microfoon vangt af en toe geluid op.

Als de microfoon op uw product uw stem inconsistent oppikt of mensen zeggen dat u in- en uitbelt wanneer u belt met uw product, probeer dan het volgende:

Als u uw product buitenshuis gebruikt, controleer dan of er verschillen zijn bij gebruik binnenshuis.

Omdat er buiten minder grenzen en reflecterende oppervlakken zijn, bereikt het Bluetooth®-signaal mogelijk niet zo ver. Controleer of het product binnenshuis beter functioneert om vast te stellen of het probleem zich in de omgeving bevindt.

Stap over op een minder winderige omgeving

Windruis kan in de microfooncapsule komen en andere audio onbegrijpelijk maken. Als u zich van dit gebied vandaan beweegt, kan er een helder geluid hoorbaar zijn reproductie

Controleer of de microfoon is geblokkeerd.

De microfoon bevindt zich aan het uiteinde van de Bluetooth®-module. Zorg ervoor dat niets het apparaat blokkeert, wat het geluid dat het opvangt kan beïnvloeden.

Zorg ervoor dat uw product zich binnen 10 meter (33 ft) van het Bluetooth®-apparaat bevindt.

Het Bluetooth-bereik is ongeveer 10 m (33 inch). Dit bereik kan worden verkleind door obstakels (bijv. Muren, deuren, zakken, Bluetooth-apparaten in de buurt, enz.). Probeer het apparaat en het product dichter bij elkaar te brengen.

Koppel andere draadloze apparaten in de buurt los die het Bluetooth®-signaal kunnen verstoren.

Sommige draadloze apparaten kunnen interferentie met een Bluetooth-signaal veroorzaken. Als er andere draadloze apparaten in de buurt zijn (zoals een 2.4 GHz-router of draadloze telefoon, draadloze luidsprekeradapters, bewegingssensoren voor thuisbeveiliging, TL-lampen, magnetrons, enz.), moet u de toon bij een tim ean controleren of het probleem zich verbetert. Als dit het geval is, kunt u overwegen uw product of het apparaat te verplaatsen.

Controleer de mobiele ontvangst van uw telefoon.

Een zwakke verbinding met de mobiele service kan een slechte geluidskwaliteit veroorzaken tijdens een gesprek. Try the call again when the reception improves.

Plaats nog een telefoongesprek.

Probeer opnieuw te bellen, bij voorkeur naar een ander nummer, om te bepalen of het probleem zich de hele tijd voordoet of alleen bij bepaalde personen, wat kan voortvloeien uit een slechte ontvangst van de telefoondienst of het apparaat dat u belt.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Probeer een ander Bluetooth®-apparaat aan te sluiten.

Als je Bose-product verbinding kan maken met een ander apparaat, werkt de Bluetooth-functionaliteit. In dergelijke gevallen kan het probleem zich voordoen bij het eerste apparaat of de instellingen ervan.