Lifestyle 525 series II home entertainment system

Verkocht vanaf 2013 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Beeldweergave instellen

De instelling Beeldweergave in het systeemmenu wordt gebruikt om het formaat van het weergegeven  beeld op uw TV aan te passen. Als er bijvoorbeeld balken boven en onder of aan de zijkanten van het beeld zijn, kunt u het TV -scherm vullen met uitrekken of dierentuinen.

Pas de instelling voor het videoformaat aan.

Deze instelling is niet beschikbaar als u 3D-video afspeelt.
  1. Schakel uw systeem en TV in
  2. Druk op de afstandsbediening op de knop Source
  3. Selecteer de bron die u wilt aanpassen en druk op de knop OK
  4. Druk op de knop Image View (beeld weergeven) (onder de knop More (meer)) om alle beschikbare video-indelingen weer te geven
  5. Druk nogmaals op de knop Image Vie wom door te bladeren en een formaatoptie te selecteren.