Wave® music system IV

Verkocht vanaf 2019 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

HET BERICHT „NO SIGNAL – PRESS PLAY TO CONNECT” (GEEN SIGNAAL – DRUK OP PLAY OM VERBINDING TE MAKEN

Dit bericht wordt weergegeven wanneer een Bluetooth®- of SoundLink-adapter als accessoire is geselecteerd als muziekbron, maar er geen signaal aanwezig is. Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Probeer de SoundLink USB-sleutel handmatig te koppelen aan de SoundLink-adapter

Om er zeker van te zijn dat de SoundLink USB-sleutel de unieke ID van de adapter ziet, probeert u de USB-sleutel handmatig aan de adapter te koppelen. Zie de SoundLink USB-sleutel opnieuw verbinden met uw systeem voor meer informatie over het handmatig koppelen van de USB-sleutel aan de adapter

Welke adapter is aangesloten?

Het Wave-systeem geeft „CONNECTING” (VERBINDEN) en vervolgens „NO SIGNAL – PRESS PLAY TO CONNECT” (GEEN SIGNAAL – DRUK OP PLAY OM VERBINDING te MAKEN) weer als het geen draadloos apparaat kan vinden. Bepaal welke adapter wordt gebruikt en maak hieronder een keuze:

Wave Bluetooth-muziekadapter

Wave SoundLink-adapter