Acoustic Wave® music system II

Verkocht vanaf 2006 tot 2018

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

HET BERICHT „NO SIGNAL – PRESS PLAY TO CONNECT” (GEEN SIGNAAL – DRUK OP PLAY OM VERBINDING TE MAKEN

Dit bericht wordt weergegeven wanneer een Bluetooth®- of SoundLink-adapter als accessoire is geselecteerd als muziekbron, maar er geen signaal aanwezig is. Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Sluit de USB-sleutel eerst aan voordat u het systeem inschakelt.

Als het systeem niet op  de computerbron is aangesloten zonder dat de USB-sleutel is aangesloten, wordt op het display “NO SIGNAL – PRESS PLAY TO CONNECT” (GEEN SIGNAAL – DRUK OP PLAY OM VERBINDING TE MAKEN) weergegeven. Dit betekent dat er een time-out is opgetreden voordat er een signaal met de USB-sleutel tot stand is gebracht. Deze time-out duurt slechts 20 seconden. De beste volgorde om het systeem in te schakelen en te voorkomen dat dit gebeurt:
  1. Sluit de USB-sleutel aan op een werkende USB-aansluiting op de computer
  2. Zodra de USB-sleutel is ingeschakeld, schakelt u het systeem in en drukt u op de knop „SoundLink” om de computerbron te selecteren
  3. Open het gewenste programma voor het afspelen van audio op de computer
Als dit bericht op de VFD scrollt en de USB-sleutel is aangesloten, zal het systeem door op „PLAY” of „Track Forward” te drukken opnieuw proberen een signaal tot stand te brengen.

Probeer de SoundLink USB-sleutel handmatig te koppelen aan de SoundLink-adapter

Om er zeker van te zijn dat de SoundLink USB-sleutel de unieke ID van de adapter ziet, probeert u de USB-sleutel handmatig aan de adapter te koppelen. Zie de SoundLink USB-sleutel opnieuw verbinden met uw systeem voor meer informatie over het handmatig koppelen van de USB-sleutel aan de adapter

Welke adapter is aangesloten?

Het Wave-systeem geeft „CONNECTING” (VERBINDEN) en vervolgens „NO SIGNAL – PRESS PLAY TO CONNECT” (GEEN SIGNAAL – DRUK OP PLAY OM VERBINDING te MAKEN) weer als het geen draadloos apparaat kan vinden. Bepaal welke adapter wordt gebruikt en maak hieronder een keuze:

Wave Bluetooth-muziekadapter

Wave SoundLink-adapter