Wave® music system

Verkocht vanaf 1970 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De afstandsbediening kan de muziek-app niet bedienen

Als je je Bose ® -afstandsbediening niet kunt gebruiken om afspeelopdrachten te bedienen (bijv. afspelen/pauzeren en nummer overslaan) bekijk in een mobiele telefoon of computertoepassing het volgende:

Zorg ervoor dat de muziektoepassing is geselecteerd.

Bij bepaalde muziekprogramma's kan de afstandsbediening deze alleen bedienen wanneer de toepassing is geselecteerd en op de voorgrond op de computer staat.

Als u Windows Media Player of iTunes niet gebruikt, zorg er dan voor dat deze niet zijn geopend.

Wanneer u de SoundLink USB-sleutel gebruikt, geeft uw computer prioriteit aan playbac kcontrols voor Windows Media Player (WMP) o riTunes. Als een van beide open is en u probeert een andere audi oapp te gebruiken, sluit u WMP of iTunes.

Niet alle programma's voor het afspelen van audio worden ondersteund

Het systeem is ontworpen om AVRCP-basiscommando's van het systeem naar de SoundLink/Wave Bluetooth® te verzenden, die de basisbesturing van het afspeelprogramma op de PC of Mac besturen. Niet alle audio-afspeelprogramma's, vooral die die vanuit een browservenster worden uitgevoerd, kunnen deze opdrachten accepteren en interpreteren.