Lifestyle 550 home entertainment system

Verkocht vanaf 2018 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het scherm Systeeminformatie openen

Het scherm Systeeminformatie bevat informatie over uw systeem, zoals serienummer, softwareversie, informatie over de afstandsbediening en meer. Deze informatie kan nuttig zijn bij het registreren of verkrijgen van ondersteuning voor uw product.

Het scherm Systeeminformatie opnieuw instellen:

1. Zorg ervoor dat de tv en het Bose-systeem zijn ingeschakeld.
  2. Houd op de bedieningsconsole de KNOP SETUP vijf seconden ingedrukt. Het scherm Systeeminfo verschijnt vervolgens op de TV.
  3. Selecteer de gemarkeerde optie door op OKte drukken.
  4. Gebruik de pijl omlaag om een onderdeel aan de linkerkant van het scherm te markeren. Informatie over het gemarkeerde onderdeel verschijnt aan de rechterkant.
  5. Druk op SETUP om het menu Unify te verlaten.

Volg deze stappen om systeeminformatie te verkrijgen via de SoundTouch app:

1. Kies in de SoundTouch app het menupictogram linksboven

Menu button in upper-left

2. Kies „Instellingen” -> Info”

SoundTouch app menu  SoundTouch app settings menu

3. Selecteer het gewenste systeem om de details van dat systeem weer te geven

SoundTouch app About menu  SoundTouch app Speaker Details