SoundTouch 20 wireless speaker

Verkocht vanaf 2014 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Audiobronnen wijzigen

Uw product heeft een audio-ingang voor de aansluiting van een ander apparaat. Leer hoe u van ingang wisselt op uw product om de verschillende geluidsbronnen te horen die u hebt aangesloten.

Audiobronnen wijzigen.

Naar SoundTouch-presets luisteren:
  • De systeemknoppen/afstandsbediening gebruiken: Als de voorinstellingen zijn ingesteld met behulp van de app, drukt u op een voorkeuzenummer op het toetsenblok of op de afstandsbediening om die voorinstelling af te spelen. Zie Voorinstellingen en favoriete inhoud instellen en gebruikenvoor informatie over het gebruik van voorinstellingen.
  • De SoundTouch app gebruiken: Druk op een voorkeuzezender in de lijst met voorkeuzezenders om deze af te spelen.
Naar een Bluetooth® of een apparaat luisteren dat is aangesloten op de AUX-ingang:
Druk op de knop Bluetooth/AUX. De laatst gebruikte ingang (Bluetooth of AUX) wordt geselecteerd door de eerste keer op de knop te drukken. Druk nogmaals op om de andere ingang te selecteren.

Gebruik de SoundTouch app.

1. Tik onder aan de app op de systeemnaam om het systeempaneel te openen

App with system name

2. Kies onder het systeempictogram en de naam de gewenste apparaatbron (Opmerking: Alleen bronnen die beschikbaar zijn op het systeem met verschijnen, d.w.z. SoundTouch, Bluetooth®, AUX)

Source selections