SoundTouch® 20 series II Wi-Fi® music system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Audiobronnen wijzigen

Uw product heeft een audio-ingang voor de aansluiting van een ander apparaat. Leer hoe u van ingang wisselt op uw product om de verschillende geluidsbronnen te horen die u hebt aangesloten.

Naar SoundTouch-presets luisteren:
De knoppen op het systeem gebruiken: Zodra u presets hebt ingesteld met de app, drukt u op een voorkeuzenummer op het toetsenblok of op de afstandsbediening om het af te spelen. Zie Voorinstellingen en favoriete inhoud instellen en gebruiken voor informatie over het gebruik van voorinstellingen

De SoundTouch mobile app gebruiken: Druk op een preset in de lijst met presets om deze af te spelen

Naar een AirPlay-stream luisteren:
  1. Start een muziekapp op uw AirPlay-apparaat
  2. Tik of klik op het AirPlay-pictogram op het apparaat icon En selecteer de naam van het SoundTouch system die is toegewezen tijdens de installatie
    1. Als het apparaat een AppleTV is, selecteert u de systeemnaam in de lijst met luidsprekers in Settings > AirPlay (On) > Speakers
  3. Begin muziek af te spelen vanaf een muziekapp
Naar de AUX-bron luisteren:
Druk op het systeem of op de afstandsbediening op de AUX -knop om over te schakelen naar een aangesloten bron.