Bose TV Speaker

Verkocht vanaf 2020 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Audiobronnen wijzigen

Uw product heeft een audio-ingang voor de aansluiting van een ander apparaat. Leer hoe u van ingang wisselt op uw product om de verschillende geluidsbronnen te horen die u hebt aangesloten.

Audio-ingangsbronnen selecteren:

Gebruik uw afstandsbediening om het apparaat te selecteren dat op uw systeem is aangesloten.
  • Druk op de Bluetooth® -knop om een aangesloten Bluetooth-apparaat te horen
  • Druk op de TV -knop om de TV of het apparaat te horen dat is aangesloten op de HDMI (ARC), Optical of AUX I Ninput
    Tip: Indien nodig kunt u maximaal drie apparaten aansluiten via de HDMI- , OPTICAL IN - en AUX IN -aansluitingen van de luidspreker. In deze instellingen drukt u op de TV -knop op uw afstandsbediening, en zet u alleen het apparaat aan dat u wilt horen. Als er meer dan één apparaat is ingeschakeld, selecteert de luidspreker automatisch het apparaat dat het eerst detecteert, wat mogelijk niet het apparaat is dat u wilt horen.