Bose TV Speaker

Verkocht vanaf 2020 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Je Bose ® TV Speaker gebruiken in combinatie met een Roku TV

De Bose ® TV Speaker is Roku TV Ready™ gecertificeerd en werkt naadloos samen met elke Roku TV™ via HDMI. U profiteert van een soepele installatie, eenvoudige toegang tot geluidsinstellingen en compatibiliteit met uw Roku TV-afstandsbediening.

Stel uw Bose ® TV Speaker in met een Roku TV.

1. Sluit een HDMI-kabel aan op de HDMI- poort (ARC) van uw TV en de HDMI -poort van uw Bose ® TV-luidspreker.
  2. Schakel uw Roku TV in en volg de instructies op het scherm om uw Bose TV Speaker in te stellen.
Zodra de installatie is voltooid, zal uw Roku-afstandsbediening uw Bose TV Speaker bedienen. Je kunt de luidsprekerinstellingen van je Bose-tv ook eenvoudig aanpassen via het menu met geluidsinstellingen op de tv.