Bose Smart Soundbar 600

Verkocht vanaf 2022 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Chromecast Built-in in- of uitschakelen

Als je Google Assistant gebruikt als je Virtual Personal Assistant (VPA), wordt de ingebouwde Chromecast automatisch ingeschakeld voor je Bose smart speakers en Soundbars. Als je Alexa gebruikt als je VPA of als je geen stem-assistent gebruikt om je Bose smart device te bedienen, kun je de ingebouwde Chromecast inschakelen via de volgende stappen.

Zorg ervoor dat de software van de luidspreker up-to-date is.

Controleer de softwareversie van de Bose-luidspreker. Als de nieuwste versie niet wordt uitgevoerd, moet u deze bijwerken. Zie de software- of firmwareversie controleren en de software of firmware van uw product bijwerken voor meer informatie.

De ingebouwde Chromecast-functie in- of uitschakelen:

1. Tik in de Bose Music-app op het pictogram Instellingen icon in de rechterbovenhoek.
    Tip: Als er een ander product wordt weergegeven, tikt u op het pictogram Mijn Bose icon selecteer in de linkerbovenhoek het gewenste product.
  2. Selecteer Chromecast Built-in.
    Settings menu for soundbars

3. Gebruik de tuimelschakelaar Chromecast om de functie in of uit te schakelen. Chromecast wordt al ingeschakeld als de servicevoorwaarden van Google zijn geaccepteerd.
    • Wanneer Chromecast wordt ingeschakeld, verschijnt er een bericht met koppelingen naar de servicevoorwaarden en het privacybeleid van Google. Selecteer accepteren & Doorgaan om het inschakelen van Chromecast voor deze luidspreker te voltooien.
      Google Terms of Service and Privacy Policy links Chromecast enabled
      Voice Cast is ook ingeschakeld als Chromecast is ingeschakeld. Als u Voice Cast wilt uitschakelen, moet dit worden gedaan in de Google Assistant-app.

• Bij het uitschakelen van Chromecast wordt een bericht weergegeven dat de gebruiker eraan herinnert dat de spreker nog steeds aan de Google Assistant-app zou worden gekoppeld. Selecteer Doorgaan om het uitschakelen van Chromecast voor deze luidspreker te voltooien.
      Google Assistant still linked message Chromecast disabled