Lifestyle® 235 system II

Verkocht vanaf 2013 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat via de Bose-app

Ontdek hoe je de Bose-app kunt gebruiken om je product draadloos te koppelen aan een Bluetooth-apparaat, zoals een smartphone of computer. Hiermee kunt u het geluid regelen dat u van uw product hoort.

Je kunt een Bluetooth®-apparaat verbinden met behulp van de Bose-app of de knoppen op je product.

Hieronder laten we je zien hoe je verbinding kunt maken via de Bose-app. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor hulp bij het maken van een verbinding zonder de app.

Gebruik de app om uw product in de koppelmodus te zetten.

Als je een apparaat aansluit via de SoundTouch app, moet je eerst je SoundTouch-product toevoegen aan je SoundTouch-account. Als u dit nog niet hebt, raadpleegt u het product instellen.

De koppelingsmodus activeren:

1. Ga in de SoundTouch app naar Menu > Settings Speaker Settings, de nselecteer je product.
  2. Selecteer Bluetooth in het scherm Speaker Details
  3. Selecteer Nieuw apparaat verbinden: Het scherm Gereed voor aansluiting verschijnt ter bevestiging

Selecteer uw product in het Bluetooth®-menu van het apparaat.

Selecteer het apparaat waarmee u verbinding wilt maken.

Windows-computer

MacOS-computer

Chromebook

Smartphone, tablet of ander apparaat

Zodra de verbinding tot stand is gebracht, toont de app de naam van het verbonden apparaat boven aan het scherm.

Wanneer de app u met een Bluetooth®-apparaat verbindt, wordt het Bluetooth-pictogram weergegeven, gevolgd door de naam van het verbonden apparaat boven aan het scherm.

Als u geen verbinding kunt maken met een Bluetooth®-apparaat, probeer dan onze suggesties voor probleemoplossing.