SoundSport Pulse wireless headphones

Verkocht vanaf 2016 tot 2019

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Communicatievoorkeuren beheren in de Bose-app

Ontdek hoe je berichten die je van Bose ontvangt, zoals e-mails en app-meldingen, kunt selecteren of afmelden.

Wijzig uw communicatievoorkeuren met Bose.

1. Open de Bose Connect-app en tik op Mijn account icon pictogram in de linkerbovenhoek
  2. Tik op Communicatievoorkeuren
    • Schakel Push-meldingen toestaan in of uit om app-meldingen op uw mobiele apparaat toe te staan of te stoppen
    • Tik op Voorkeuren beheren om extra voorkeuren aan te passen (bijv. E-mails van Bose) in je webbrowser
      Tip: U wordt gevraagd uw e-mailadres voor uw account in te voeren.  Vervolgens wordt er een wachtwoord voor tijdelijk wachtwoord naar die e-mail verzonden en hebt u 60 seconden de tijd om de toegangscode in te voeren om door te gaan