Bose Smart Soundbar 700

Verkocht vanaf 2018 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Afstandsbediening of spraak bestuurt een aangesloten apparaat, maar sommige knoppen of opdrachten werken niet goed

Als je je Bose ® -afstandsbediening kunt programmeren om een ander apparaat te bedienen, maar sommige afstandsbedieningen hebben onverwachte functies (bijv. twee keer een opdracht verzenden of een onjuiste opdracht verzenden), probeer deze suggesties. Dit geldt ook voor de bediening van andere apparaten door middel van spraakherkenning.

Probeer de afstandsbediening die is meegeleverd met het apparaat dat u probeert te bedienen.

Controleer of de originele afstandsbediening het apparaat kan bedienen. Als dit niet het geval is, is er mogelijk een probleem met het apparaat.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Stel het aangesloten audio- of videoapparaat opnieuw in.

Elektronica moet mogelijk van tijd tot tijd opnieuw worden ingesteld, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van het apparaat 30 seconden uit het stopcontact en wacht tot het apparaat is opgestart.

Je kunt proberen de afstandsbediening opnieuw te programmeren.

Als er een instellingswijziging of fout is opgetreden met de afstandsbediening (of als het apparaat dat u probeert te bedienen is bijgewerkt en nu een andere code vereist), probeer dan uw afstandsbediening opnieuw te programmeren om uw apparaten te bedienen. Zie de afstandsbediening programmerenvoor meer informatie.

Probeer uw afstandsbediening opnieuw te programmeren met de optie Geavanceerd om handmatig het apparaat te selecteren dat u wilt bedienen.

Wanneer je je afstandsbediening gaat programmeren in de Bose-app, is er een geavanceerde optie. Met deze optie kunt u het merk en model van uw apparaat selecteren. Bepaal het merk en model van het apparaat dat u probeert te bedienen en selecteer vervolgens Geavanceerde programmeeropties om het apparaat handmatig te kiezen. Zie de afstandsbediening programmerenvoor meer informatie.

Probeer nieuwe batterijen in de afstandsbediening.

Als de batterij of batterijen in uw afstandsbediening bijna leeg zijn of geen stroom hebben, vervangt u deze. Alkalinebatterijen worden aanbevolen boven oplaadbare batterijen, die een lager voltage kunnen produceren. (Opmerking: Accutesters zijn niet altijd betrouwbaar, omdat ze mogelijk stroom detecteren, maar niet aangeven of er voldoende stroom voor de afstandsbediening is.)

Als apparaten zijn aangesloten via HDMI, zoekt u naar een CEC-instelling in het menu van elk aangesloten apparaat. Schakel CEC in, indien beschikbaar.

Apparaten die CEC (Consumer Electronics Control) ondersteunen , kunnen besturingsinformatie verzenden (bijv. Aan/uit, schakelen tussen ingangen, externe opdrachten, enz.) heen en weer terwijl het apparaat is aangesloten via HDMI. Zoek in het menu van de TV en een aangesloten HDMI-apparaat naar CEC en schakel deze in. (Opmerking: Afhankelijk van het merk kan CEC worden aangeduid met een andere naam in het apparaatmenu. Zie Namen die door verschillende merken worden gebruikt voor CECvoor meer informatie.) Zorg ervoor dat CEC ook op je Bose-systeem is ingeschakeld. Zie  HDMI-CEC in- of uitschakelenvoor meer informatie.

Probeer HDMI-CEC uit te schakelen in het menu van het aangesloten apparaat.

Met CEC (Consumer Electronics Control) kunnen apparaten besturingsinformatie verzenden (bijv. Voeding, schakelen tussen ingangen, afstandsbediening, enz.) heen en weer via HDMI. De implementatie en mogelijkheden van CEC kunnen per merk verschillen, wat verschillende controleproblemen kan veroorzaken. Probeer CEC uit te schakelen in het menu van het aangesloten apparaat en probeer het opnieuw. Afhankelijk van het merk kan CEC in het apparaatmenu een ander label krijgen. Zie Namen die door verschillende merken voor CECworden gebruikt voor meer informatie.

Functies van sommige apparaten kunnen alleen worden bediend met de afstandsbediening van het apparaat.

Universele afstandsbedieningen, zoals je Bose ® -afstandsbediening, kunnen alle of slechts bepaalde functies van de onzekere apparaten bedienen die ze kunnen programmeren.  Bepaalde apparaatfuncties zijn mogelijk alleen toegankelijk via de afstandsbediening die bij het apparaat is geleverd.