Bose Sleepbuds™ II

Verkocht vanaf 2020 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan geen geluiden overbrengen naar slaapknoppen

Gerelateerde foutmelding: "Oh oh. Er is bij ons iets fout gegaan. Probeer het opnieuw."
Als uw slaapknoppen laten zien dat ze zijn aangesloten in de slaap-ap pbut yo uare unable t oupload en de chang esounds op uw slaapknoppen, probeer dan het volgende:

Houd tijdens het gebruik van de app uw product binnen 1.8 m van het apparaat waarop de Bose-app wordt uitgevoerd.

Als je wijzigingen in je product wilt aanbrengen met de Bose-app, houd je je product in de buurt van het apparaat waarmee je verbinding probeert te maken.

Sluit de Bose Sleep-app en open deze opnieuw

Op een iOS-apparaat:
  1. Tik tweemaal op de knop Home
  2. Veeg de app slaapstand weg

Op een Android-apparaat:
  1. Druk op de knop Recent
  2. Veeg de app slaapstand weg

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Met productupdates blijft uw product optimaal functioneren. Zie de software of firmware van uw product bijwerkenvoor meer informatie. Zorg ervoor dat u zowel de slaapknoppen als de oplaadcassette bijwerkt.

Plaats uw slaapknoppen kort in de oplaadcassette en verwijder ze vervolgens.

Plaats uw slaapknoppen in de hoes en wacht tot de oplaadlampjes langzaam wit knipperen. Dan, remov eyour Sleepbuds van de cas eand tr yagain.

Zorg ervoor dat uw slaapknoppen ten minste 80% in rekening worden gebracht.

Controleer in de app slaapstand het resterende batterijniveau van uw slaapknoppen. Beide slaapknoppen moeten een batterijlevensduur van 80% of meer hebben.

Start het apparaat met de Bose-app opnieuw op.

Elektronica moet af en toe opnieuw worden opgestart om kleine problemen te verhelpen. Dit wordt typisch gedaan door fthe devic e-completely aan te zetten en het vervolgens weer aan te zetten.

Verwijder de Bose-app en installeer deze opnieuw.

Als er een probleem is opgetreden met de eapp, verwijdert u deze van uw toestel, downloadt u een dreinstall en probeert u het opnieuw.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Probeer de app op een ander mobiel apparaat.

Download en installeer de Bose-app op een ander apparaat, indien beschikbaar, om te bepalen of het probleem te maken heeft met het eerste apparaat of de instellingen ervan.

Selecteer in de app slaap de optie Sleepbuds vergeten en probeer het opnieuw.

Open de app slaap en sluit uw slaapknoppen aan. Tik in het hoofdscherm op het pictogram Instellingen versnelling , scroll helemaal omlaag en tik op Sleepknoppen vergeten. De app begint automatisch opnieuw naar uw slaapknoppen te zoeken. Volg de instructies van de app om uw slaapknoppen opnieuw te verbinden. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.