Bose Sleepbuds™ II

Verkocht vanaf 2020 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Geluiden ontbreken in de app slaapstand

Met de app Sleep kunt u de noise-masking-geluiden die uw slaapknoppen kunnen afspelen veranderen. Er zijn 21 geluiden beschikbaar voor de originele Sleepbuds en meer dan 50 geluiden voor Sleepbuds II. Als u geen extra geluiden kunt vinden in de app slaapstand, probeert u het volgende:

Zorg ervoor dat de Bose-app up-to-date is.

Als de Bose-app niet de nieuwste versie is, ontbreken er mogelijk functies of verbeteringen. Ga op uw toestel naar de app store, zoek de app en selecteer deze. Als er een update beschikbaar is, installeert u deze.

Controleer welke versie van Sleepbuds je hebt.

De originele noise-Masking Sleepbuds hebben 21 geluidsmaskerende geluiden; de Sleepbuds II hav meer dan 5 0avaialble klanken. Om te bepalen welke versie van Sleepbuds u hebt, voert u uw serienummer in op Bose.com/support. Zie locatie van het serienummervoor meer informatie.