Lifestyle 550 home entertainment system

Verkocht vanaf 2018 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan geen Spotify-podcasts zoeken of afspelen

Als je geen Spotify-podcast kunt afspelen of vinden tijdens het zoeken of bladeren in de Bose-app, let dan op het volgende:

Voor podcasts die alleen beschikbaar zijn in de Spotify-app, kunt u luisteren via Spotify Connect of Bluetooth®.

Sommige podcasts die beschikbaar zijn op Spotify zijn niet beschikbaar wanneer je Spotify opent vanuit een andere app, zoals de Bose-app. In deze gevallen kunt u de podcast afspelen in de Spotify-app, waarbij u een van de volgende methoden gebruikt om naar uw Bose-product te luisteren:
  • Gebruik in de Spotify-app de Spotify Connect-functie om naar je Bose-product te streamen
  • Maak op het apparaat waarop Spotify wordt afgespeeld via Bluetooth verbinding met je Bose-product.