Bose noise-masking sleepbuds™

Verkocht vanaf 2018 tot 2019

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een Android-app installeren zonder de Google Play Store

Deze instructies helpen u bij het installeren of 'zijdelings laden' van de android-app.

Download de Bose SB1 - eerste generatie app

1. Download het APK -bestand van de Bose SB1 - First Generation App op je Android-apparaat hier: https://downloads.bose.com/health/sleep-app/bose-sb1.apk
  2. Open het e-bestand nadat u het hebt gedownload
  3. Volg de instructies op het scherm om de installatie van onbekende bronnen in te schakelen en de app te installeren.

Schakel uw Android-apparaat uit om apps van onbekende bronnen te installeren.

Selecteer hieronder uw Android-versie voor hulp bij het zoeken en uitschakelen van deze optie. Deze stappen kunnen verschillen per apparaatmerk en Android-versie. Als de stap sniet overeenkomt met uw toestel, zoek dan naar soortgelijke opties in het menu Apparaatinstellingen.

Android 8 of hoger

Android 7 of eerder