Bose Sport Earbuds

Verkocht vanaf 2020 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De Bose -app detecteert het product niet

Als de app het product dat u al aan uw Bose-account hebt toegevoegd niet kan verruimen, kan het bericht „searching” (Zoeken) of „unavailable” (niet beschikbaar) worden weergegeven wanneer u probeert dat product te selecteren. In sommige gevallen verschijnt het product mogelijk niet in de app als het niet wordt gevonden. Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Zorg ervoor dat je de Bose Music-app gebruikt.

Er zijn verschillende Bose-apps die voor verschillende producten zijn ontworpen. Je product werkt met de Bose Music-app icon. Zie de Bose Music-app downloadenvoor meer informatie.

Zorg ervoor dat de batterij van de oplaadcassette is opgeladen.

Zelfs als uw oordopjes zijn opgeladen, kan de Bose Music-app ze niet vervangen als de batterij in de oplaadcassette leeg is. Als dit het geval is, laadt u de behuizing op en probeert u het opnieuw.

Start het apparaat met de Bose-app opnieuw op.

Elektronica moet af en toe opnieuw worden opgestart om kleine problemen te verhelpen. Dit wordt typisch gedaan door fthe devic e-completely aan te zetten en het vervolgens weer aan te zetten.

Sluit de Bose-app en open deze opnieuw.

Het sluiten van een app verschilt per apparaat en besturingssysteem. Hieronder worden de gebruikelijke methoden voor mobiele apparaten weergegeven:

Op iOS-apparaten:
  1. Afhankelijk van uw iOS-apparaat tikt u twee keer op de Home -knop of veegt u omhoog vanaf de botto mcente rof het scherm om activ eapps te bekijken
  2. Veeg naar links of rechts om de app te vinden die u wilt sluiten
  3. Veeg omhoog over de app om deze te sluiten.
Op Android-apparaten:
  1. Houd in het beginscherm het app-pictogram ingedrukt
  2. Tik op App-info in het pop-upvenster dat wordt weergegeven
  3. Tik in het scherm App-info op stoppen forceren.

Als u iOS 13 of nieuwer gebruikt, zorg er dan voor dat Bluetooth®-machtigingen zijn ingeschakeld voor de Bose-app.

Wanneer je de Bose-app voor het eerst installeert op een iPhone of iPad met iOS-versie 13 of nieuwer, wordt je gevraagd om Bluetooth-machtigingen voor de app toe te staan. U moet dit toestaan voor een  juiste werking van de ap-aftakas. Om te controleren of Bluetooth is toegestaan voor de app, voert u een van de volgende handelingen uit op uw iOS-apparaat:
  • Ga naar Settings > Privacy > Bluetooth en schakel Bluetooth-toestemming sfor in voor de Bose-app
  • Ga naar Instellingen, blader naar beneden en selecteer de Bose-app. Schakel Bluetooth in onder Bose Music to Access toestaan

Controleer in de instellingen van uw mobiele apparaat of locatie- en netwerkmachtigingen zijn ingeschakeld voor de app.

Locatiemachtigingen worden door de Bose-app gebruikt om je product te detecteren en af te stellen. Als de locatie-instellingen voor de app zijn uitgeschakeld, werkt deze niet goed.
  • Voor iOS-apparaten:
    1. Ga naar Settings > Privacy > Local Network en zorg ervoor dat het niet is uitgeschakeld voor de Bose-app
    2. Ga naar Settings > Privacy > Location Services en zorg ervoor dat deze niet is uitgeschakeld voor de Bose-app
  • Voor Android-apparaten houdt u het app-pictogram ingedrukt en tikt u vervolgens op App-info in het pop-upvenster dat wordt weergegeven. Tik in het scherm App-info op machtigingen en controleer of uw locatie is ingeschakeld.

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Ga op een computer naar btu.bose.com en volg de instructies om ervoor te zorgen dat uw product over de nieuwste functies en verbeteringen beschikt. Zie de software of firmware van uw product bijwerken.

Verwijder de Bose-app en installeer deze opnieuw.

Als er een probleem is opgetreden met de eapp, verwijdert u deze van uw toestel, downloadt u een dreinstall en probeert u het opnieuw.

Verwijder uw product in de Bose Music-app en voeg het vervolgens opnieuw toe.